Libnet.ro
UNICEF

20:00

Crin Antonescu, nou ATAC la adresa lui Horia Georgescu: Ori se lamuresc niste lucruri in ...

România Liberă România Liberă,
Crin Antonescu, nou ATAC la adresa lui Horia Georgescu: Ori se lamuresc niste lucruri in ...

Presedintele PNL Crin Antonescu a luat din nou in colimator atat Agentia Nationala de Integritate ANI) - despre care a spus ca nu este o instanta, astfel ca nu are capacitatea de a da sentinte -, cat si pe seful ANI, Horia Georgescu, despre care a spus ca fie se lamuresc niste lucruri in ceea ce-l priveste, fie pleaca. Invitat duminica seara la Antena 3, Crin Antonescu a atacat ANI referitor la cazul lui Mircea Diaconu. Liderul PNL a explicat ca acest caz il apasa in mod special pentru ca . continuă pe România Liberă

Crin Antonescu: Tariceanu este manipulat pe tema pozitiei USL fata de UE

Atac dur al presedintelui PNL Crin Antonescu la adresa fostului premier Calin Popescu Tariceanu. Antonescu considera ca Tariceanu este manipulat pe tema pozitiei USL fata de Uniunea Europeana. Crin Antonescu nu.

Traian Razvan Ungureanu (ARD:) Singura performanta a lui Victor Ponta este ca a reusit sa-l adoarma pe Crin Antonescu

Singura performanta a premierului Victor Ponta este ca a reusit sa-l adoarma pe Crin Antonescu. Aprecierea vine din partea purtatorului de cuvant al ARD , Traian Razvan Ungureanu. Si reprosurile la adresa lui.

Traian Razvan Ungureanu (ARD): Singura performanta a lui Victor Ponta este ca a reusit sa-l adoarma pe Crin Antonescu

Singura performanta a premierului Victor Ponta este ca a reusit sa-l adoarma pe Crin Antonescu. Aprecierea vine din partea purtatorului de cuvant al ARD , Traian Razvan Ungureanu. Si reprosurile la adresa lui.

Horia Georgescu (ANI), pentru AFP: Presiunile politice au crescut in mod exponential recent si au devenit foarte agresive

Presedintele Agentiei Nationale de Anticoruptie din Romania, Horia Georgescu, a declarat luni, intr-un interviu pentru AFP, ca presiunile politice asupra institutiei cresc si vin din toate partile. Potrivit a.

USL isi imparte deja portofoliile viitorului Guvern. Ce spun Victor Ponta si Crin Antonescu.

Co-presedintii USL Victor Ponta si Crin Antonescu au facut, luni, declaratii referitor la portofoliile viitorului Guvern. Presedintele PNL Crin Antonescu a explicat ca, zilele trecute, a facut propuneri pentru doua persoane despre care crede ca merita sa faca parte din viitorul Executiv. Am dreptul sa fac si eu propuneri . ) pentru niste oameni. Am afirmat despre doi oameni ca merita sa ocupe functii dupa alegeri, a subliniat Antnescu. La randul lui, Victor Ponta a atras atebtia ca .

VIDEO Crin Antonescu a atipit in timpul unui discurs al lui Victor Ponta, la Iasi

Liderul PNL Crin Antonescu a fost surprins de camerele de filmat in timp ce a atipit, sambata, chiar in momentele in care premierul Victor Ponta rostea un discurs. Ponta, Antonescu si Daniel Constantin s-au deplasat la Iasi pentru a inaugura un tronson al soselei de centura, iar Crin Antonescu a atipit in timpul unui discurs electoral al lui Victor Ponta.

Crin Antonescu la Antena 3: Modificarea Constitutiei nu e nicidecum sperietoarea pe care o arunca ei, ca vrem anihilarea justitiei. / Traian Basescu va respecta votul romanilor de la parlamentare, pentru ca nu poate risca o noua suspendare

Modificarea Constitutiei nu e nicidecum sperietoarea pe care o arunca ei adversarii politici din opozitie - n. red. ) ca vrem anihilarea justitiei. Presedintia, procurorii nu sunt stat in stat, a declarat duminica seara, la Antena 3, liderul liberal Crin Antonescu. El a adaugat ca Traian Basescu va respecta votul romanilor de la parlamentare, pentru ca nu poate risca o noua suspendare.

Crin Antonescu a atipit in timpul unui discurs electoral al colegului sau, Victor Ponta (VIDEO)

Discursul de la Iasi al premierului Victor Ponta nu a fost destul de mobilizator pentru seful PNL, Crin Antonescu. Acesta a atipit, pret de cateva clipe, in timp ce primul-ministru vorbea liderilor de la Iasi.

Crin Antonescu: ii voi propune pe Relu Fenechiu si Varujan Vosganian pentru noul Guvern

Liberalii Relu Fenechiu si Varujan Vosganian vor face parte din viitorul Cabinet Ponta. Anuntul a fost facut, nu de actualul prim-ministru, ci de viitorul posibil presedinte al Romaniei Crin Antonescu.

Crin Antonescu: Nu e cazul unui scandal in PNL legat de Tariceanu. Nu ma simt amenintat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut luni ca nu are loc un scandal in partid ca urmare a unor afirmatii ale lui Calin Popescu Tariceanu, mentionand totodata cu nu se simte amenintat de fostul lider al PNL, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )