Libnet.ro
UNICEF

13:30

Crin Antonescu il ataca pe presedintele Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu il ataca pe presedintele Traian Basescu

Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat ca el nu doarme si tocmai acesta este motivul pentru care este foarte nervos presedintele Traian Basescu, scrie Mediafax. Apucaturile de securist. continuă pe Antena3

Ambasadorul Mark Gitenstein, decorat de presedintele Traian Basescu. Gitenstein: Sunt optimist in privinta viitorului Romaniei si a relatiilor dintre tarile noastre

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Mark Gitenstein, a fost decorat miercuri de presedintele Traian Basescu cu Ordinul national Steaua Romaniei in grad de mare cruce. Ceremonia are loc la Palatul Cotroceni. Vezi declaratiile presedintelui Traian Basescu si ale ambasadorului Mark Gitenstein.

LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 18.30.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. Aceasta va fi transmisa, in format live text, pe romanialibera. ro.

Crin Antonescu: Nu e cazul unui scandal in PNL legat de Tariceanu. Nu ma simt amenintat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut luni ca nu are loc un scandal in partid ca urmare a unor afirmatii ale lui Calin Popescu Tariceanu, mentionand totodata cu nu se simte amenintat de fostul lider al PNL, transmite Mediafax.

Sinteza zilei: De ce este Emil Boc premierul preferat al lui Traian Basescu

Mihai Gadea ti-a aratat miercuri seara, in emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, motivele pentru care presedintele Traian Basescu a declarat la un post de televiziune ca singurul premier care a ramas loial.

Traian Basescu: Nu voi numi premier un tehnocrat pentru ca pierde repede sustinerea parlamentului

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca nimeni nu ii poate lua presedintelui dreptul numirii premierului. Noi avem pe 9 decembrie.

Traian Basescu: Apreciez ca actualul guvern n-a luat masuri populiste excesive inainte de alegeri

Presedintele Traian Basescu a declarat marti, in emsiunea Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca aprecizaza faptul ca Guvernul Ponta nu a luat masuri populiste, ci le-a continuat pe cele inecpute in.

Traian Basescu: Romania este unul dintre primele trei state ca procent de crestere al alocarilor in urmatorul exercitiu bugetar al UE

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca Romania este unul dintre primele trei state cu cel mai mare procent de crestere al alocarilor in urmatorul exercitiu bugetar al UE, 2014-2020, in urma negocierilor din cadrul reuniunii Consiliului European de saptamana trecuta.

Traian Basescu: Romania este unul dintre primele trei state ca procent de crestere a alocarilor in urmatorul exercitiu bugetar al UE

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca Romania este unul dintre primele trei state cu cel mai mare procent de crestere a alocarilor in urmatorul exercitiu bugetar al UE, 2014-2020, in urma negocierilor din cadrul reuniunii Consiliului European de saptamana trecuta.

Traian Basescu: Pana in iunie trebuie sa prezentam la CEDO o lege care sa stabileasca nivelul de despagubiri pentru retrocedari. Se vorbeste despre o cifra de 17 mld. euro, sper sa nu fie mai mare

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca pana in luna iunie a anului viitor Romania va trebui sa prezinte la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) o lege care sa stabileasca nivelul de despagubiri acordate fostilor proprietari care au fost deposedati abuziv de regimul comunist. Potrivit sefului statului, desagubirile ar atinge cifra de 17 miliarde de euro.

Traian Basescu: Am primit la Consiliu mici intepaturi Cum e cu veto-ul Romaniei?

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca a primit mici intepaturi cum e cu veto-ul Romaniei, el mentionand totodata ca Romania este unul dintre primele trei state cu crestere procentuala a .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )