Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cezar Preda: Somam Guvernul Ponta sa prezinte la termen bugetul Romaniei pe 2013.

România Liberă România Liberă,
Cezar Preda: Somam Guvernul Ponta sa prezinte la termen bugetul Romaniei pe 2013.

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda si-a exprimat intr-o conferinta de presa ingrijorarea fata de prezentarea bugetului pe 2013. Guvernul Ponta nu il va prezenta bugetul, n. r. ) asa cum trebuie . ), incearca sa duca bugetul dupa alegerile parlamentare pentru ca este un buget sarac . ), a declarat Cezar Preda. Somam Guvernul Ponta sa prezinte la termen bugetul Romaniei pe 2013 . ), sa se vada cat de adevarata este pozitionarea USL fata de romani, sa se vada, n. r. ) ce au facut si ce . continuă pe România Liberă

PDL anunta initierea unui proiect pentru inasprirea pedepselor pentru frauda la parlamentare.

PDL va depune in Parlament un proiect de modificare a legii 35/2008 privind alegerile parlamentare, in sensul inaspririi pedepselor pentru frauda, a anuntat luni, dupa sedinta BPN al PDL, prim-vicepresedintele partidului Cezar Preda, potrivit Mediafax. Citeste si: Cezar Preda: Somam Guvernul Ponta sa prezinte la termen bugetul Romaniei pe 2013 El a precizat ca proiectul de lege este initiat de catre senatorul PDL Traian Igas si de alti parlamentari ai partidului, iar inasprirea pedepselor .

Preda: il somam pe Ponta sa prezinte la timp Bugetul pe 2013

Cezar Preda, prim-vicepresedinte PDL, a declarat, la sediul partidului, ca il someaza pe premierul Victor Ponta sa prezinte la timp Bugetul pe anul 2013.

PDL someaza premierul si Guvernul sa prezinte pana in octombrie bugetul de stat pe anul viitor

Partidul Democrat Liberal someaza executivul Ponta sa prezinte la termen bugetul de stat pe anul 2013. Afirmatia ii apartine prim-vicepresedintele partidului Cezar Preda care a declarat dupa sedinta BPN al PDL.

Cezar Preda: Trebuie sa sa tinem cont de profilul etic al candidatului.

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, la Buzau, ca PSD nu va tine cont la desemnarea candidatilor pentru alegerile parlamentare de moralitatea acestora, ci va desemna oamenii care dau bani, potrivit Mediafax. Cezar Preda a spus ca PDL nu va desemna la alegerile parlamentare candidati asupra carora sa existe suspiciuni de incalcare a legii, sustinand ca se va tine cont de codul etic impus de partid. Astfel, el recomanda PSD sa recurga la aceeasi .

Preda: Decizia lui Ponta de a nu veni in fata eurodeputatilor vadeste lipsa de ...

Eurodeputatul PDL Cristian Preda sustine ca decizia premierului Victor Ponta de a nu veni in fata eurodeputatilor, miercuri, vadeste lipsa de experienta si frica, el precizand ca Valeriu Zgonea si Dan Sova vor sustine o conferinta de presa la Strasbourg pentru a acoperi discutia din PE, potrivit Mediafax. Preda aminteste ca presa consemneaza ca Ponta nu va fi prezent in fata deputatilor europeni la dezbaterea organizata in plenul reunit miercuri la Strasbourg. Desi a pretins in .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )