Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR SA a avut un profit de 73 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CFR SA a avut un profit de 73 milioane lei

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA anunta ca mentine trendul pozitiv, din punct de vedere financiar, inregistrand un profit de 73 de milioane lei 16,5 milioane euro) in primele 5 luni si o cifra de afaceri de 383,8 milioane lei, arata un comunicat transmis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Nuclearelectrica a incheiat un contract de 3,6 milioane lei cu CNU

Societatea Nationala Nuclearelectrica a incheiat in contract in valoare de 3,611 milioane lei cu Compania Nationala a Uraniului pentru servicii de prelucrare materiale nucleare neconforme, cu uraniu natural, informeaza compania printr-un raport remis ieri Bursei de Valori Bucuresti.

ANALIZA Cum a ramas RADET cu o gaura de circa 227 milioane lei din cauza populismului primarului Sorin Oprescu si al consilierilor generali

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET), care distribuie bucurestenilor apa calda si caldura, a ramas cu o gaura de circa 227 milioane lei din cauza faptului ca din 2011 pana in 2015 pretul energiei termice a crescut cu circa 23% majorare aprobata de Agentia Nationala de Reglementare in domeniul Energiei pentru ELCEN - producatorul de energie termica), insa aceasta majorare nu a fost aprobata de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, deci nu a putut fi aplicata la populatie sau subventionata.

Lichiditate de aproximativ 7,2 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 7,2 milioane lei 1,6 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 21 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 21 milioane lei 4,76 milioane euro).

Guvernul a alocat 719 milioane lei pentru programe finantate din fonduri structurale

Guvernul a aprobat astazi, prin Hotarare, alocarea temporara din venituri din privatizare, de catre Ministerul Finantelor Publice, a sumei de 719 milioane lei, in echivalent euro, in scopul asigurarii necesarului de finantare pentru luna iulie 2015 al Autoritatilor de management pentru programele operationale finantate din fonduri structurale in cadrul Obiectivului Convergenta, arata un comunicat transmis redactiei.

APIA a efectuat plati de 181,2 milioane lei catre producatorii de lapte si carne

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a efectuat plati totale de 181,2 milioane lei din Fondul European de Garantare Agricola FEGA), pentru producatorii de lapte si carne de bovine si.

Lichiditate de aproximativ 35 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 35 milioane lei 7,8 milioane euro).

Omniasig VIG a raportat prime brute subscrise de 238,07 milioane lei

Omniasig VIG a realizat, in primul trimestru din acest an, prime brute subscrise in valoare totala de 238,07 milioane lei, ceea ce reprezinta o crestere de 23,95% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat al companiei.

CEZ Romania a inregistrat pierderi de 871 milioane de lei in 2014

Grupul CEZ Romania a avut anul trecut pierderi de 871,68 milioane lei, fata de un profit net de 220 milioane lei in 2013, a anuntat marti compania.

Finantele au imprumutat 228 de milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, joi, 228 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark pe doi ani si jumatate, la un randament mediu de 2,15% pe an. Valoarea din prospect a emisiunii a fost de 300 de milioane de lei, iar bancile au transmis oferte in valoare totala de 463 de milioane de lei, potrivit Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )