Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Calatori introduce mai multe trenuri pentru preluarea clientilor Regiotrans

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CFR Calatori introduce mai multe trenuri pentru preluarea clientilor Regiotrans

CFR Calatori informeaza ca de miercuri, 18 martie, va introduce in circulatie o serie de trenuri Regio pentru asigurarea serviciului public de transport feroviar de persoane pe mai multe rute, care pana in prezent erau operate de Regiotrans. continuă pe Ziarul Bursa

Fosti sefi in cadrul CFR Calatori, trimisi in judecata de DNA pentru santaj

Fostul presedinte al directoratului CFR Calatori Vasile Secara si fostul director al CFR Calatori Brasov Gheorghe Radulescu au fost trimisi in judecata de procurorii DNA, pentru santajarea predecesorului lui Radulescu, Ioan Stegaru, care solicita in instanta sa fie repus in functie.

Surse: Numele vehiculate pentru preluarea portofoliului Finantelor in locul lui Valcov

Premierul Victor Ponta a anuntat ca are trei variante pentru preluarea ministerului Finantelor, in conditiile in care fostul ministru, Darius Valcov, si-a inaintat demisia in contextul anchetarii sale de.

Cinci legume care aduc mai multe beneficii asupra sanatatii daca sunt gatite

Nutritionistii au spus, de-a lungul timpului, ca legumele aduc mai multe beneficii asupra sanatatii organismului daca sunt consumate crude, pentru ca, in acest fel, ele contin mai multe substante nutritive decat cele care au fost expuse la caldura. insa, exista si legume ale caror substante nutritive se absorb mai bine in organism, dupa ce au fost gatite, informeaza Daily Mail.

Actiunile DNA produc panica in industria constructiilor: Frica incepe sa cuprinda Romania si tot mai multe proiecte se vor bloca

Actiunile DNA, care au vizat urmarirea penala a multor oameni de afaceri si persoane publice din Romania, produc din ce in ce mai multa panica in industria constructiilor, o piata deja lovita de mai multe scandaluri, care s-au incheiat fie prin.

Persoana cu cele mai multe like-uri pe Facebook

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, unul dintre starurile echipei Real Madrid, a depasit-o pe Shakira, logodnica fotbalistului Gerard Pique, si a devenit persoana care a primit cele mai multe Like-uri din lume.

Udrea dezminte zvonurile conform carora ar fi facut mai multe denunturi

Deputata Elena Udrea a transmis un nou mesaj, prin intermediul echipei sale de comunicare, in care a dezmintit zvonurile potrivit carora ar fi facut mai multe denunturi.

Mai multe restaurante de lux din Capitala, inchise intre 1-3 luni, pentru ca nu emiteau bon fiscal

Mai multor restaurante si localuri cunoscute din Bucuresti le-a fost suspendata activitatea de catre de inspectorii fiscali, pentru perioade cuprinse intre o luna si trei luni, intrucat nu emiteau bonuri fiscale.

Mai multe persoane care ar fi falsificat acte de identitate, in Republica Moldova, arestate preventiv

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis ca zece persoane, suspectate ca falsificau, pe teritoriul Republicii Moldova, documente de identitate in schimbul sumei de 3. 000 de euro, din care se achita un avans de 1. 000 de euro, sa fie arestate preventiv pentru 30 de zile.

Emisiunea Condamnatii prezinta cazurile unor tineri incarcerati pentru ca au comis mai multe infractiuni cand erau minori

Adriana Stoicescu a prezentat in emisiunea Condamnatii de pe B1 TV povestile unor tineri incarcerati in centrul de minori de la Buzias pentru ca au comis o serie de infractiuni cand erau minori. Pare un.

Demi Lovato, cea mai frumoasa declaratie pentru iubit: Sunt in viata datorita lui

Si-a invins demonii acum trei ani, iar acum Demi Lovato vrea sa-i multumeasca celui care i-a fost alaturi in aceasta perioada. Mai precis, iubitului ei, Wilmer Valderrama.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )