Libnet.ro
UNICEF

15:45

CFR Calatori suplimenteaza capacitatea trenurilor spre litoral si Valea Prahovei, de Rusalii

Adevărul Adevărul,
CFR Calatori suplimenteaza capacitatea trenurilor spre litoral si Valea Prahovei, de Rusalii

CFR Calatori a suplimentat capacitatea trenurilor spre litoral si Valea Prahovei, in perioada Rusaliilor, avand in vedere cererea crescuta fata de weekend-ul anterior. continuă pe Adevărul

CFR Calatori suplimenteaza capacitatea trenurilor spre litoralul Marii Negre si Valea Prahovei, pentru acest sfarsit de saptamana si pentru ziua de luni

Datorita solicitarilor mai mari fata de weekend-urile precedente, CFR Calatori a anuntat ca va introduce in compunerea trenurilor pentru aceste destinatii mai multe vagoane, in limita parcului disponibil. Astfel trenurile spredinpre Constanta sau spredinspre Brasov vor pleca din statia de formare chiar si cu un numar dublu de locuri. Suplimentarile sunt valabile si pentru ziua de luni, care este zi libera legala.

CFR suplimenteaza capacitatea trenurilor spre litoral si Valea Prahovei

CFR Calatori a suplimentat capacitatea trenurilor spre litoral si Valea Prahovei, in perioada Rusali.

CFR Calatori repune in circulatie alte trenuri suspendate

CFR Calatori continua procesul de repunere in circulatie a trenurilor a caror circulatie a fost temporar suspendata incepand cu lunile martie si aprilie 2020 in corelatie cu masurile de prevenire si control a virusului SARS-CoV-2, emise de autoritati.

Cu trenul la mare, in vremuri de distantare - Cum se va calatori catre litoral si cat va dura drumul

CFR Calatori incepe din 12 iunie sa introduca trenurile sezoniere catre Litoral, dar situatia este una cu totul speciala. Masca este obligatorie si va trebui respectata distanta sociala, dar va fi greu sa se evite aglomeratia, in conditiile in care vagoanele sunt putine. in plus, fiindca exista o multime de restrictii de viteza, drumul va fi foarte lung, putand dura chiar si 19 ore Satu Mare - Mangalia). Spre litoral au trenuri si operatorii privati Regio Calatori, Softrans si Astra Transcarpatic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )