Libnet.ro
UNICEF

17:45

CFR suplimenteaza capacitatea trenurilor spre litoral si Valea Prahovei

România Liberă România Liberă,
CFR suplimenteaza capacitatea trenurilor spre litoral si Valea Prahovei

CFR Calatori a suplimentat capacitatea trenurilor spre litoral si Valea Prahovei, in perioada Rusali. continuă pe România Liberă

CFR Calatori suplimenteaza capacitatea trenurilor spre litoral si Valea Prahovei, de Rusalii

CFR Calatori a suplimentat capacitatea trenurilor spre litoral si Valea Prahovei, in perioada Rusaliilor, avand in vedere cererea crescuta fata de weekend-ul anterior.

CFR Calatori suplimenteaza capacitatea trenurilor spre litoralul Marii Negre si Valea Prahovei, pentru acest sfarsit de saptamana si pentru ziua de luni

Datorita solicitarilor mai mari fata de weekend-urile precedente, CFR Calatori a anuntat ca va introduce in compunerea trenurilor pentru aceste destinatii mai multe vagoane, in limita parcului disponibil. Astfel trenurile spredinpre Constanta sau spredinspre Brasov vor pleca din statia de formare chiar si cu un numar dublu de locuri. Suplimentarile sunt valabile si pentru ziua de luni, care este zi libera legala.

Primul weekend in care romanii pot iesi din localitate fara declaratie: Coloane de masini pe Valea Prahovei

Traficul rutier s-a aglomerat vineri dupa-amiaza pe DN 1, spre statiunile de pe Valea Prahovei, unde se circula in coloana. Este primul weekend in care romanii pot iesi din localitate fara declaratie pe proprie raspundere, dupa relaxarea unor masuri incepand cu 1 iunie, cand au fost redeschise si terasele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )