Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Cluj a castigat pe terenul ultimei clasate

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj a castigat pe terenul ultimei clasate

CFR Cluj s-a impus cu 3-1 in deplasare cu turnu Severin, meci dominat copios de clujeni in prima repriza si foarte echilibrat in partea secunda. Hora, Rui Pedro si Cadu au marcat pentru ardeleni, golul gazdelor fiind marcat de Arnautu. continuă pe Online Sport

Liga 1: CS Severin - CFR Cluj 1-3

CFR Cluj a castigat primul meci din Liga 1 dupa despartirea de Ioan Andone, campioana impunandu-se cu 3-1 pe terenul celor de la CS Severin etapa XIII). Au marcat Hora 12'), Rui Pedro 15') si Cadu 90+3' penalti) pentru oaspeti, respectiv Arnautu 49') pentru gazde.

Liga Campionilor: CFR Cluj a remizat cu Galatasaray la Istanbul, scor 1-1

Pe un teren imposibil, in inferioritate numerica mai mult de o ora si fara a trage vreun sut pe poarta, CFR Cluj a reusit totusi sa obtina un rezultat de egalitate pe terenul lui Galatasaray, scor 1-1, in.

Oficial - CFR Cluj are un nou antrenor

CFR Cluj a anuntat oficial numele antrenorului care va prelua echipa dupa demisia lui Ioan Andone.

Micul Mourinho, aproape de CFR Cluj

Dupa ce au fost refuzati de mai multi antrenori din Italia, cei de la CFR Cluj s-au reorientat catre Portugalia.

FOTBAL. LOVITURA DE TEATRU. Novellino REFUZA oferta de a antrena CFR Cluj!.

UPDATE: Tehnicianul Walter Novellino a declarat, joi, agentiei Calciomercato, ca a avut o oferta din partea gruparii CFR Cluj, dar a refuzat-o, preferand sa antreneze in Italia, potrivit Mediafax. Am preferat sa raman alaturi de familia mea. Le multumesc oficialilor CFR Cluj pentru ca s-au gandit la mine, dar prefer sa raman in Italia si sa astept o oferta de la un club de-al nostru, a declarat antrenorul. Calciomercato a mai scris ca si antrenorul Pasquale Marino i-a refuzat pe cei de la .

I-au gasit inlocuitor lui Andone: Walter Novellino este noul antrenor al CFR Cluj

Italianul Walter Novellino il va inlocui pe Ioan Andone pe banca tehnica a celor de la CFR Cluj. Acesta a ajuns deja la Cluj, iar in cursul zilei de joi va fi prezentat oficial, scrie GSP. Italianul.

Ioan Andone nu mai este antrenor la CFR Cluj. Paszkany: 99% vine un strain

Parcursul bun din Liga Campionilor, acolo unde ocupa locul 2 in grupa H, nu a fost suficient pentru ca Ioan Andone sa ramana in continuare antrenorul campioanei CFR Cluj. Prin intermediul unui comunicat postat pe s.

Ioan Andone a demisionat de la CFR Cluj. Antrenorul a fost ofertat de Rapid

Ioan Andone nu va mai continua alaturi de CFR Cluj, antrenorul urmand sa treaca la Rapid. Potrivit Ziarul de Cluj, decizia a fost luata inca de acum doua zile, iar miercuri Andone s-a intalnit cu Arpad.

Video Galatasaray - CFR CLuj

Iata rezumatul video al meciului Galatasaray - CFR Cluj, 1-1.

Galatasaray - CFR Cluj 1-1. Egal cat o victorie

CFR Cluj a scos o remiza eroica in deplasare cu Galatasary, scor 1-1, intr-un meci care a avut cam de toate. Un teren mocirlos, o ploaie torentiala continua, eliminare, penalty, autogol, gol si tensiune. CFR a deschis scorul cu ajutorul unui autogol, dar l-a pierdut pe Aguirregaray inca inainte de pauza. Felgueiras a parat un penalty in prima repriza, dar a primit gol la singura sa greseala spre final de meci. 1-1 cu mari emotii si o aparare fenomenala si sperantele pentru primavara europeana cresc in sufletul celor din Gruia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )