Libnet.ro
UNICEF

17:45

CFR Cluj a invins Dinamo, cu toate ca a jucat mai mult de o repriza in inferioritate numerica

Adevărul Adevărul,
CFR Cluj a invins Dinamo, cu toate ca a jucat mai mult de o repriza in inferioritate numerica

CFR Cluj s-a impus vineri, pe teren propriu, in fata celor de la Dinamo, cu scorul de 1-0. Feroviarii au reusit sa tina de rezultat mai mult de o repriza, cu toate ca au jucat in inferioritate numerica. continuă pe Adevărul

Cadu ramane la CFR Cluj

Petre Grigoras, antrenorul echipei CFR Cluj, a pus capat speculatiilor cu privire la o posibila plecare in iarna a fundasului portughez Ricardo Cadu.

Alimente dietetice care fac mai mult rau decat bine.

Trendul produselor dietetice, favorizat de goana femeilor care vor sa dea jos kilogramele in plus fara sa renunte la micile placeri culinare, a determinat producatorilor din industria alimentara sa scoata pe piata tot mai multe produse dietetice, care de fapt fac mai mult rau decat bine. Pe etichetele alimentelor considerate potrivite curelor de slabire scrie, de regula, natural 100%, fara zahar, fara grasimi sau chiar dietetic. Insa nu toate produsele de acest fel sunt sanatoase .

Dupa Romtelecom si Cosmote, si Orange reactioneaza fata de impozitul pe constructii speciale: Nu se respecta principiul predictibilitatii si stabilitatii fiscale, cu atat mai mult cu cat nu au existat nici consultari publice pe marginea acestui proiect d

'Adoptarea Ordonantei de Urgenta privind impozitul pe constructiile speciale va avea un efect negativ asupra operatorilor de telecom, deoarece impune o noua taxa cu impact direct in profitabilitate si implicit in valoarea investitiilor deja planificate pentru 2014', au declarat vineri pentru HotNews. ro oficialii Orange Romania, cel mai mare operator local de telefonie mobila. 'Consideram ca aceasta ordonanta nu respecta principiul predictibilitatii si stabilitatii fiscale, cu atat mai mult cu cat nu au existat nici consultari publice pe marginea acestui proiect de lege', au mai precizat acestia.

UPDATE Romtelecom, Cosmote, Orange si Vodafone reactioneaza fata de impozitul pe constructii speciale: Nu se respecta principiul predictibilitatii si stabilitatii fiscale, cu atat mai mult cu cat nu au existat nici consultari publice/O noua taxare va ave

'Adoptarea Ordonantei de Urgenta privind impozitul pe constructiile speciale va avea un efect negativ asupra operatorilor de telecom, deoarece impune o noua taxa cu impact direct in profitabilitate si implicit in valoarea investitiilor deja planificate pentru 2014', au declarat vineri pentru HotNews. ro oficialii Orange Romania, cel mai mare operator local de telefonie mobila. 'Consideram ca aceasta ordonanta nu respecta principiul predictibilitatii si stabilitatii fiscale, cu atat mai mult cu cat nu au existat nici consultari publice pe marginea acestui proiect de lege', au mai precizat acestia. UPDATE Reprezentantii Vodafone au declarat vineri pentru HotNews. ro: Stim ca exista discutii despre un nou posibil impozit pe constructiile speciale. Avem incredere ca autoritatile vor actiona pentru a asigura predictabilitatea mediului de afaceri. In urma licitatiei de anul trecut, operatorii mobili au contribut cu 700 de milioane de Euro la bugetul de stat. De asemenea, taxele de utilizare a spectrului pe care le vom plati incepand de anul viitor sunt cu 40% mai mari decat cele anterioare licitatiei. O noua taxare va avea cu siguranta un impact negativ asupra capacitatii noastre de a investi, pe termen lung.

Germania va incasa cu 14 miliarde euro mai mult din impozite

Germania va incasa cu 14 miliarde euro mai mult din impozite pana in anul 2017, fata de nivelul prevazut, potrivit datelor anuntate azi de Ministerul de Finante, relateaza agentia de stiri AFP, citata de sursele de presa.

CC: Mezelurile s-au scumpit cel mai mult anul trecut, cu aproape 40%.

Mezelurile s-au scumpit cel mai mult anul trecut 38,3%), iar ouale au fost singurele care au inregistrat scaderi de pret, respectiv 37%, arata un raport al Consiliului Concurentei CC) care analizeaza evolutia preturilor medii ale retelelor de retail pentru produsele alimentare de baza.

Firmele de insolventa castiga, uneori, mai mult decat creditorii

Firmele de insolventa castiga, in unele cazuri, mai mult decat creditorii, potrivit lui Florin Pogonaru, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR).

Romanii economisesc, in medie, 40 de euro pe luna. Austriecii pun deoparte de peste patru ori mai mult

Persoanele care economisesc in Romania au pus deoparte, in medie, 40 de euro lunar in ultimele 12 luni, fata de 181 de euro in Austria sau 90 de euro in Slovacia, potrivit unui raport al Erste Group. Mai mult, doi din cinci romani prefera sa economiseasca fara sa utilizeze produse din sectorul financiar.

Romanul cu salariu mediu va plati indirect mai mult pentru functionarea statului

Ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, a declarat, in aceasta seara, la finalul sedintei Biroului Permanent National BPN) al Partidului National Liberal PNL), ca romanii cu un salariu mediu vor plati in mod indirect, anul viitor, mai mult pentru functionarea statului, conform surselor de presa.

Daniel Chitoiu: Romanul cu salariu mediu va plati, in mod indirect, mai mult pentru functionarea statului

Ministrul de Finante, vicepresedintele PNL Daniel Chitoiu, a declarat, marti seara, la finalul sedintei BPN al partidului, ca romanul cu un salariu mediu va plati anul viitor mai mult pentru functionarea statului, in mod indirect, mentionand ca acest lucru este compatibil cu programul de guvernare, transmite Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )