Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cupa Romaniei: CFR Cluj a invins CS Mioveni, scor 4-3, si s-a calificat in semifinale

Hotnews Hotnews,
 Cupa Romaniei: CFR Cluj a invins CS Mioveni, scor 4-3, si s-a calificat in semifinale

Formatia CFR Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, cu scorul de 4-3, echipa de liga secunda CS Mioveni, in sferturile de finala ale competitiei, in care in minutul 62 clujenii erau condusi cu scorul de 3-0. continuă pe Hotnews

CFR Cluj revine de la 3-0 si elimina CS Mioveni din Cupa Romaniei cu un gol marsav

Meci dramatic intre CS Mioveni si CFR Cluj prin desfasurarea scorului si conditiile meteorologice in care s-a disputat, echipa din Liga 1 obtinand calificarea in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a revenit de la 0-3 in deplasare cu echipa lui Claudiu Niculescu.

CFR Cluj a invins CS Mioveni, scor 4-3, si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Formatia CFR Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, cu scorul de 4-3, echipa de liga secunda CS Mioveni, in sferturile de finala ale competitiei, informeaza.

Claudiu Niculescu, uluit de infrangerea cu CFR Cluj: O echipa fara caracter. Retraiesc un cosmar

Antrenorul echipei CS Mioveni a ramas uluit de rasturnarea de scor din meciul Mioveni-CFR Cluj din sferturile Cupei Romaniei si de ratarea calificarii in semifinalele competititie dupa ce echipa sa din Liga 2 a avut 3-0 la un moment dat. In cele din urma CFR s-a impus cu 4-3.

Program sferturi Cupa Romaniei: Mioveni vrea a treia surpriza, in meciul cu CFR Cluj

Sferturile de finala ale Cupei Romaniei, disputate intre 2-4 decembrie, vor stabili ultimele patru echipe care vor ramane in competitie. Primul meci este cel dintre CS Mioveni si CFR Cluj.

Cupa Romaniei, programul complet al disputelor din sferturi

Marti va debuta faza sferturilor de finala din Cupa Romaniei la fotbal, primul meci fiind cel dintre CS Mioveni si CFR Cluj. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor si al televizarilor.

CCA a desemnat brigada de arbitri de la meciul CS Mioveni - CFR Cluj

Comisia Centrala a Arbitrilor CCA) l-a desemnat pe Dragos Istrate sa arbitreze meciul CS Mioveni - CFR Cluj, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana.

RCM Timisoara a castigat Cupa Romaniei la rugby, in finala de pe Cluj Arena

RCM UV Timisoara a castigat Cupa Romaniei la rugby dupa ce a invins, pe Cluj Arena, formatia CSM Stiinta Baia Mare, cu scorul de 19-14.

Rapid-CFR Cluj 0-0. Bornescu a salvat un punct pentru giulesteni, care n-au mai castigat un meci din septembrie

Rapidul a obtinut un punct cu CFR Cluj, pe teren propriu, gratie paradelor excelente ale portarului Mircea Bornecu, care a facut ca tabela sa ramana intacta la finalul celor 90 de minute ale jocului din Grant.

CFR Cluj se impiedica pe terenul lanternei rosii

CFR Cluj a pierdut cu multa seninatate 2 puncte importante in lupta pentru titlu, sambata, in remiza alba inregistrata cu Rapid pe Valentin Stanescu. Bornescu a scos tot ce s-a putut in partea secunda, dupa o prima repriza dominata de giulesteni. CFR Cluj a aratat ca o echipa oarecare in fata ultimei clasate, iar un eventual succes al Petrolului cu Dinamo, maine, va conduce rocada de locuri vizata de lupii lui Gheorghe Multescu.

Gloriile Craiovei vor victorie in meciul cu Steaua din Cupa Romaniei

Nicolae Negrila, fostul component al echipei Craiovei Maxima , a declarat, marti, ca isi doreste o victorie a echipei CS Universitatea Craiova in meciul cu Steaua din Cupa Romaniei, pentru a sarbatori pe Stadionul Ion Oblemenco la fel cum o facea in perioada in care activa ca jucator.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )