Libnet.ro
UNICEF

01:05

Claudiu Niculescu, uluit de infrangerea cu CFR Cluj: O echipa fara caracter. Retraiesc un cosmar

Online Sport Online Sport,
Claudiu Niculescu, uluit de infrangerea cu CFR Cluj: O echipa fara caracter. Retraiesc un cosmar

Antrenorul echipei CS Mioveni a ramas uluit de rasturnarea de scor din meciul Mioveni-CFR Cluj din sferturile Cupei Romaniei si de ratarea calificarii in semifinalele competititie dupa ce echipa sa din Liga 2 a avut 3-0 la un moment dat. In cele din urma CFR s-a impus cu 4-3. continuă pe Online Sport

CFR Cluj revine de la 3-0 si elimina CS Mioveni din Cupa Romaniei cu un gol marsav

Meci dramatic intre CS Mioveni si CFR Cluj prin desfasurarea scorului si conditiile meteorologice in care s-a disputat, echipa din Liga 1 obtinand calificarea in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a revenit de la 0-3 in deplasare cu echipa lui Claudiu Niculescu.

CFR Cluj se impiedica pe terenul lanternei rosii

CFR Cluj a pierdut cu multa seninatate 2 puncte importante in lupta pentru titlu, sambata, in remiza alba inregistrata cu Rapid pe Valentin Stanescu. Bornescu a scos tot ce s-a putut in partea secunda, dupa o prima repriza dominata de giulesteni. CFR Cluj a aratat ca o echipa oarecare in fata ultimei clasate, iar un eventual succes al Petrolului cu Dinamo, maine, va conduce rocada de locuri vizata de lupii lui Gheorghe Multescu.

CFR Cluj a invins CS Mioveni, scor 4-3, si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Formatia CFR Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, cu scorul de 4-3, echipa de liga secunda CS Mioveni, in sferturile de finala ale competitiei, informeaza.

Cupa Romaniei: CFR Cluj a invins CS Mioveni, scor 4-3, si s-a calificat in semifinale

Formatia CFR Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, cu scorul de 4-3, echipa de liga secunda CS Mioveni, in sferturile de finala ale competitiei, in care in minutul 62 clujenii erau condusi cu scorul de 3-0.

Program sferturi Cupa Romaniei: Mioveni vrea a treia surpriza, in meciul cu CFR Cluj

Sferturile de finala ale Cupei Romaniei, disputate intre 2-4 decembrie, vor stabili ultimele patru echipe care vor ramane in competitie. Primul meci este cel dintre CS Mioveni si CFR Cluj.

Rapid-CFR Cluj 0-0. Bornescu a salvat un punct pentru giulesteni, care n-au mai castigat un meci din septembrie

Rapidul a obtinut un punct cu CFR Cluj, pe teren propriu, gratie paradelor excelente ale portarului Mircea Bornecu, care a facut ca tabela sa ramana intacta la finalul celor 90 de minute ale jocului din Grant.

CCA a desemnat brigada de arbitri de la meciul CS Mioveni - CFR Cluj

Comisia Centrala a Arbitrilor CCA) l-a desemnat pe Dragos Istrate sa arbitreze meciul CS Mioveni - CFR Cluj, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )