Libnet.ro
UNICEF

06:16

CFR Cluj - Jagodina, joi, de la ora 20.30, pe Look Tv. Ardelenii au misiune grea

Adevărul Adevărul,
CFR Cluj - Jagodina, joi, de la ora 20.30, pe Look Tv. Ardelenii au misiune grea

Petrolul siCFR Cluj joaca joi in turul doi preliminar al Ligii Europa, in vreme ce Astra va intra direct in turul trei, avand avantajul ca a castigat Cupa Romaniei. continuă pe Adevărul

LIVE TEXT Stromsgodset - Steaua, ora 20.30. Turul doi preliminar Liga Campionilor

Steaua Bucuresti intalneste miercuri, de la ora 20. 30, campioana Norvegiei, Stromsgodset, in deplasare, in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Elevii lui Costel Galca vor da piept cu unul dintre cei mai dificili adversari posibili din aceasta etapa.

Steaua, Petrolul si CFR Cluj incep in cupele europene (program, ore, live)

Steaua, Petrolul si CFR Cluj, trei dintre cele patru echipe romanesti participante in cupele europene, incep in aceasta saptamana meciurile din tururile preliminare. Iata zilele si orele in care joaca.

Steaua, Petrolul si CFR Cluj debuteaza in cupele europene - Programul complet al televizarilor

Steaua va debuta miercuri in cupele europene sezonul 2014-2015), campioana Romaniei intalnind echipa Stromsgodset IF Norvegia) in prima mansa a turului doi preliminar al Champions League. Tot in aceasta saptamana vor mai evolua Petrolul Ploiesti si CFR Cluj.

Stan Tirnoveanu, partener senior al societatii de avocati Zamfirescu Racoti Partners, discuta online cu cititorii Hotnews, joi, ora 11:00, despre impactul noii Legi a Insolventei asupra companiilor si schimbarile pe care noua lege le va aduce in economie

De ce era necesara o schimbare in legislatia privind insolventa? Ce masuri benefice pentru firme sunt cuprinse in noile reglementari? Care este finantarea in perioada de observatie si tratamentul firmelor de leasing in cadrul procedurii insolventei? Exista o agravare a raspunderii persoanelor care au contribuit la starea de insolventa? Stan Tirnoveanu, partener senior al societatii de avocati Zamfirescu Racoti Partners, discuta online cu cititorii Hotnews, joi, ora 11:00. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la sfarsitul articolului. Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.

Live Score Halep - Vinci, de la ora 17.30. FINALA Bucharest Open

Simona Halep, cap de serie numarul 1, joaca duminica, de la ora 17. 30, impotriva italiencei Roberta Vinci, cap de serie numarul 2 si locul 24 WTA, in finala turneului de tenis Bucharest Open. intalnirea dintre cele doua are .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )