Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Cluj - Petrolul 1-1! Razvan Lucescu nu se desparte de porecla X-man

Adevărul Adevărul,
CFR Cluj - Petrolul 1-1! Razvan Lucescu nu se desparte de porecla X-man

CFR Cluj si Petrolul au incheiat la egalitate, scor 1-1, un meci in care ploiestenii au marcat in inferioritate numerica, dar au fost egalati. continuă pe Adevărul

Deznodamant asteptat in derbiul etapei, CFR Cluj-Petrolul 1-1

CFR Cluj si Petrolul s-au anulat reciproc in cel mai interesant meci al etapei, scor 1-1, la capatul unui joc in care CFR Cluj a vrut mai mult, a primit un gol in superioritate, dupa eliminarea lui Geraldo Alves 53), si a egalat spre final, cand Florin Costea a pus = intre CFR si Petrolul la centrarea de manual a spaniolului Monroy, adus de Miriuta in Ardeal de la Ceahlaul. Razvan Lucescu nu pierde pe banca Petrolului, dar nici nu castiga, aflandu-se la cea de-a sasea remiza consecutiva in toate competitiile.

Ce-l motiveaza pe Razvan Lucescu la Petrolul

Fostul selectioner Razvan Lucescu admite ca nu ar fi vrut sa revina in fotbalul romanesc pana la vara, insa un telefon primit de la Cosmin Contra l-a impulsionat sa accepte provocarea numita Petrolul Ploiesti.

Razvan Lucescu ii prevede lui Ianis Zicu o revenire spectaculoasa. Argumentele tehnicianul roman

Razvan Lucescu, antrenor care a mai lucrat cu Ianis Zicu, se asteapta ca fotbalistul sa aiba evolutii deosebite in tricoul echipei Petrolul Ploiesti.

MINUT cu MINUT Liga 1 FC Brasov-Astra 2-1 si CFR-Petrolul 1-1

Ziua de duminica a programatdoua dispute foarte stranse in Liga 1. De la ora 18:30, FC Brasov a primit pe Tineretului vizita ocupantei locului secund, Astra Giurgiu, pentru ca, de la 21:00, sa se consume cel mai important cel meci al rundei. FC Brasov-Astra 2-1si CFR Cluj-Petrolul 1-1au fost LIVE pe onlinesport, apasati aici pentru mai multe detalii! .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )