Libnet.ro
UNICEF

09:00

Deznodamant asteptat in derbiul etapei, CFR Cluj-Petrolul 1-1

Online Sport Online Sport,
Deznodamant asteptat in derbiul etapei, CFR Cluj-Petrolul 1-1

CFR Cluj si Petrolul s-au anulat reciproc in cel mai interesant meci al etapei, scor 1-1, la capatul unui joc in care CFR Cluj a vrut mai mult, a primit un gol in superioritate, dupa eliminarea lui Geraldo Alves 53), si a egalat spre final, cand Florin Costea a pus = intre CFR si Petrolul la centrarea de manual a spaniolului Monroy, adus de Miriuta in Ardeal de la Ceahlaul. Razvan Lucescu nu pierde pe banca Petrolului, dar nici nu castiga, aflandu-se la cea de-a sasea remiza consecutiva in toate competitiile. continuă pe Online Sport

CFR Cluj - Petrolul 1-1! Razvan Lucescu nu se desparte de porecla X-man

CFR Cluj si Petrolul au incheiat la egalitate, scor 1-1, un meci in care ploiestenii au marcat in inferioritate numerica, dar au fost egalati.

MINUT cu MINUT Liga 1 FC Brasov-Astra 2-1 si CFR-Petrolul 1-1

Ziua de duminica a programatdoua dispute foarte stranse in Liga 1. De la ora 18:30, FC Brasov a primit pe Tineretului vizita ocupantei locului secund, Astra Giurgiu, pentru ca, de la 21:00, sa se consume cel mai important cel meci al rundei. FC Brasov-Astra 2-1si CFR Cluj-Petrolul 1-1au fost LIVE pe onlinesport, apasati aici pentru mai multe detalii! .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )