Libnet.ro
UNICEF

20:00

Champions League: Borussia Dortmund, spectacol pe Westfalenstadion, 4-0 cu Atletico Madrid (Rezultatele serii)

Hotnews Hotnews,
 Champions League: Borussia Dortmund, spectacol pe Westfalenstadion, 4-0 cu Atletico Madrid (Rezultatele serii)

Miercuri au avut loc ultimele partide ale etapei a treia din grupele Champions League. Borussia Dortmund continua inceputul extraordinar de sezon, dupa ce a reusit o surpriza, nu atat prin faptul ca a invins cat prin proportiile scorului, 4-0 cu Atletico Madrid. PSG a reusit sa egaleze pe Napoli in prelungirile meciului, 2-2, iar in alte meciuri ale serii, Barcelona si Liverpool au obtinut victoriile asteptate impotriva lui Inter 2-0), respectiv Steaua Rosie Belgrad 4-0). continuă pe Hotnews

Champions League: Barcelona - Inter, PSG - Napoli si Borussia Dortmund - Atletico Madrid, meciurile serii (Programul televizarilor)

Miercuri vor avea loc partidele ramase din etapa a treia a grupelor Champions League. Barcelona va primi vizita Interului, dupa ce ambele echipe au castigat primele doua partide din grupa. intr-o alta partida, exuberanta Borussiei Dortmund va da piept cu pragmatismul madrilenilor de la Atletico in derbiul grupei A. Un alt meci interesant le va pune fata in fata pe PSG si Napoli, echipe foarte spectaculoase, oaspetii conducand surprinzator grupa din care mai face parte si Liverpool.

Champions League: Juventus, victorie pe Old Trafford, 1-0 cu Manchester United; Real si Bayern au nvins, dar n-au convins (Rezultatele serii)

Marti au avut loc primele partide ale etapei a treia din grupele Champions League. Juventus Torino a obtinut trei puncte in deplasarea de pe Old Trafford, intr-un meci in care Dybala a fost singurul marcator si Cristiano Ronaldo nu a stralucit. Real Madrid a invins la limita Viktoria Plzen 2-1), in timp ce Bayern Munchen a castigat cu 2-0 in deplasarea de la Atena, marcand ambele goluri intr-un interval de doua minute. Cel mai spectaculos meci al serii a avut loc intre Hoffenheim si Olympique Lyon, gazdele egaland in minutul 90+2, scor 3-3.

Champions League: Manchester United - Juventus Torino, duelul serii / Cristiano Ronaldo se ntoarce pe Old Trafford (Programul televizarilor)

Marti vor avea loc primele partide din etapa a treia a grupelor Champions League. Cristiano Ronaldo se va deplasa cu Juventus in Anglia, pentru a juca impotriva fostei sale echipe Manchester United. in alta partida a serii, Real Madrid va incerca sa depaseasca perioada grea prin care trece si sa se impuna pe teren propriu impotriva Viktoriei Plzen.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )