Libnet.ro
UNICEF

16:45

Charles Aznavour, internat de urgenta din cauza unei infectii

Antena3 Antena3,
Charles Aznavour, internat de urgenta din cauza unei infectii

Probleme de sanatate pentru Charles Aznavour. Legendarul cantaret francez a fost nevoit sa-si anuleze un concert, fiind spitalizat din cauza unei infectii. continuă pe Antena3

Charles Aznavour, spitalizat din cauza oboselii, si-a amanat un concert la Geneva

Charles Aznavour, in varsta de 90 de ani, a fost spitalizat cu titlu preventiv din cauza unei infectii si a fost nevoit sa isi amane concertul pe care urma sa il sustina vineri la Geneva, potrivit organizatorilor, insa prietenii starului vorbesc despre o simpla oboseala a artistului francez.

Alerta cu Ebola! Un avion a fost tinut la sol o ora din cauza unei alarme false [VIDEO]

Un pasager american care a dat o alerta falsa de Ebola a generat panica intr-un avion cu 200 de pasageri la bord, care zbura catre Republica Dominicana. Autoritatile au izolat avionul timp de mai mult de o ora dupa aterizare, relateaza Fox News .

REPUBLICA DOMINICANA: Panica intr-un avion din cauza unei glume proaste despre Ebola

Imediat cum avionul s-a oprit pe pista medici imbracati in costume de protectie s-au urcat la bord si l-au escortat de american pana la centrul medical al aeroportului.

Ducesa de Cambridge se simte foarte rau din cauza sarcinii

Ducesa de Cambridge, insarcinata in zece saptamani cu cel de-al doilea copil, s-a refugiat la vila parintilor sai din Bucklebury, din cauza greturilor matinale severe de care sufera, informeaza Mediafax.

Autoritatile spaniole, in alerta din cauza virusului Ebola

Numarul persoanelor spitalizate din cauza virusului Ebola in Spania a ajuns la 17. Dintre ele, 16 sunt suspecte, iar doar un singur caz, cel al infirmierei care lucra la un spital din Madrid, a fost confirmat.

Pericol URIAS din cauza Ebola. in SUA si Spania autoritatile vorbesc de o EPIDEMIE

Pericolul unei epidemii de Ebola in Statele Unite pare tot mai mare dupa ce s-a confirmat primul caz de transmitere a virusului pe teritoriul american. O infirmiera din Texas s-a infectat prin contact cu.

Trei morti si aproximativ 370.000 de persoane evacuate din cauza ciclonului Hudhud (VIDEO)

Ciclonul Hudhud a facut prapad in India! Trei oameni au murit si aproape 370. 000 au fost evacuati, inainte ca furtuna sa loveasca zona de coasta din estul tarii. Ciclonul a atins deja statul Andhra Pradesh.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )