Libnet.ro
UNICEF

09:45

Chef Adrian Hadean lupta pentru eliminarea fumurilor din restaurante:Nu fuma unde mananci, nu manca unde fumezi!

Adevărul Adevărul,
Chef Adrian Hadean lupta pentru eliminarea fumurilor din restaurante:Nu fuma unde mananci, nu manca unde fumezi!

Cum ar fi ca in farfuria cu mancare sa aruncam si cateva chistoace de tigara? Cu siguranta nimeni nu si-ar dori asa ceva. O spune cu voce tare si masterchef Adrian Hadean, care a inceput o campanie prin care cere interzicerea totala prin lege a fumatului in restaurante. Are si un mesaj clar: Nu fuma unde mananci, nu manca unde fumezi. continuă pe Adevărul

Chef Adrian Hadean lupta pentru eliminarea fumurilor din restaurante: Nu fuma unde mananci, nu manca unde fumezi!

Cum ar fi ca in farfuria cu mancare sa aruncam si cateva chistoace de tigara? Cu siguranta nimeni nu si-ar dori asa ceva. O spune cu voce tare si masterchef Adrian Hadean, care a inceput o campanie prin care cere interzicerea totala prin lege a fumatului in restaurante. Are si un mesaj clar: Nu fuma unde mananci, nu manca unde fumezi.

in lupta pentru Android, Microsoft reuseste sa isi puna aplicatiile pe zeci de dispozitive

Microsoft face tot mai multe aplicatii pentru Android, mai nou si Cortana e una dintre ele, iar acum isi anunta parteneriatul cu LG si Sony pentru a livra pe dispozitivele lor aplicatii. in martie a fost anuntat Samsung Galaxy S6, primul smartphone cu Android care sa vina cu aplicatii Microsoft preinstalate. Aproape trei luni mai [] in lupta pentru Android, Microsoft reuseste sa isi puna aplicatiile pe zeci de dispozitive Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Lovitura pentru Klaus Iohannis din partea Diasporei. De ce se opune numirii lui George Maior la Washington

Asociatia Jurnalistilor Romani din America de Nord NARPA) a publicat, miercuri, o scrisoare adresata presedintelui Klaus Iohannis in care ii solicita acestuia sa reconsidere argumentele care au stat la baza nominalizarii fostului director al Serviciului Roman de Informatii, George Maior, pentru postul de ambasador al Romaniei in Statele Unite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )