Libnet.ro
UNICEF

21:00

Lovitura pentru Klaus Iohannis din partea Diasporei. De ce se opune numirii lui George Maior la Washington

România Liberă România Liberă,
Lovitura pentru Klaus Iohannis din partea Diasporei. De ce se opune numirii lui George Maior la Washington

Asociatia Jurnalistilor Romani din America de Nord NARPA) a publicat, miercuri, o scrisoare adresata presedintelui Klaus Iohannis in care ii solicita acestuia sa reconsidere argumentele care au stat la baza nominalizarii fostului director al Serviciului Roman de Informatii, George Maior, pentru postul de ambasador al Romaniei in Statele Unite. continuă pe România Liberă

LOVITURA pentru Iohannis din partea Diasporei. De ce se opune numirii lui George Maior la Washington

Asociatia Jurnalistilor Romani din America de Nord NARPA) a publicat, miercuri, o scrisoare adresata presedintelui Klaus Iohannis in care ii solicita acestuia sa reconsidere argumentele care au stat la baza nominalizarii fostului director al Serviciului Roman de Informatii, George Maior, pentru postul de ambasador al Romaniei in Statele Unite.

Scrisoare pentru Klaus Iohannis: Aflu, domnule presedinte, ca ati decorat un doctor spagar. Ma intreb ce ati simti daca ati avea un copil bolnav si vi s-ar cere bani in schimbul vietii lui?

Luni, mai multi medici au fost decorati de presedintele Klaus Iohannis, printre acestia aflandu-se si medicul anestezist Florin Rusu, seful Clincii de Anestezie si Terapie Intensiva de la Spitalul de Copii.

Klaus Iohannis SE OPUNE modificarilor la Codul Penal privind CONFLICTUL DE INTERESE

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, se declara preocupat de modificarile propuse de unii parlamentari pentru modificarea Codului Penal privind dezincriminarea conflictului de interese, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis se opune modificarilor pe conflictul de interese: Nu cred ca este momentul pentru modificari la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala (VIDEO)

Update: Presedintele Klaus Iohannis considera ca nu este momentul pentru modificari la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala. Nu cred ca este momentul pentru modificari la Codul Penal si la Codul de.

Presedintele Klaus Iohannis se opune modificarii Codului Penal. Mesajul transmis de Presedintie

Presedintele Klaus Iohannis cere Parlamentului sa nu modifice Codul Penal in privinta conflictului de interese. Iohannis atrage atentia ca nu va promulga o astfel de modificare, o va trimite inapoi la reexaminare.

Klaus Iohannis atrage atentia ca proiectul Codului Fiscal trebuie analizat cu atentie, pentru a nu pune in pericol stabilitatea macroeconomica

Proiectul Codului Fiscal aflat in dezbatere parlamentara trebuie analizat cu atentie si responsabilitate, pentru a nu pune in pericol stabilitatea macroeconomica si beneficiile acesteia, a afirmat marti presedintele Klaus Iohannis.

Un medic decorat de presedintele Klaus Iohannis, retinut pentru luare de mita in 2013. Ce spune Presedintia despre aceasta situatie

Medicul Florin Dumitru Catalin Rusu, sef Sectie Clinica Anestezie si Terapie Intensiva de la Spitalul Grigore Alexandrescu, care a fost decorat, luni, de presedintele Klaus Iohannis, a fost retinut in 2013.

Klaus Iohannis a semnat decrete de decorare a mai multor medici si cadre medicale de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decrete de decorare a mai multor medici si cadre medicale de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu. Seful statului a conferit Ordinul.

Ion Cristoiu: Naravul presedintilor de a se da drept stapini ai SRI, un pericol pentru imaginea Serviciului. Daca Traian Basescu doar lasa impresia ca SRI lucreaza pentru el, Klaus Iohannis o spune direct

La o conferinta de presa Klaus Iohannis a declarat ca a primit un raspuns de la SRI in ceea ce priveste acuzatiile premierului Ponta conform carora s-a facut trafic de influenta in chestiunea Codului.

Cum a fost pacalit Klaus Iohannis sa decoreze un medic spagar

Dupa ce luni presedintele Klaus Iohannis a decorat un medic cercetat pentru luare de mita, Administratia Prezidentiala a mai comis-o o data. Distinctiile straine primite de Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, care au justificat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )