Libnet.ro
UNICEF

15:16

China anunta ca a evacuat din Yemen sute de cetateni straini, printre care si romani

B1 B1,
China anunta ca a evacuat din Yemen sute de cetateni straini, printre care si romani

China a evacuat 225 de cetateni din 10 tari, inclusiv Romania, din Yemen. Este prima incercare de evacuare a unui mare numar de straini, dupa ce in aceasta tara s-a declansat anarhia, scrie China. orgCei 225. continuă pe B1

Guvernul chinez a evacuat din Yemen sute de cetateni straini, inclusiv romani

O fregata chineza a evacuat 225 de cetateni straini din Yemen, printre care se afla si romani, pe fondul conflictului violent din aceasta tara, fiind prima data cand militarii chinezi ajuta o alta tara sa evacueze oameni in timpul unei crize internationale, transmite Reuters.

YEMEN: Al-Qaida cucereste cartierul general al armatei din Mukalla

ACTUALIZARE 20:31 Combatanti ai Al-Qaida au luat, vineri, o baza militara din orasul-port Mukala, aflat in Yemen, omorand cel putin cinci soldati si rascolind depozitul de munitii, au transmis rezidenti si oficiali locali, potrivit presei internationale. * Guvernul chinez a evacuat din Yemen sute de cetateni straini, inclusiv romani.

Al-Qaida a eliberat 300 de detinuti de la o inchisoare din Yemen

Trei sute de detinuti, de la o inchisoare din Yemen, au fost eliberati, joi, de organizatia terorista al-Qaida, dupa ce islamistii au luat cu asalt centrul de detentie, relateaza Mediafax.

Presa americana ironizeaza succesul administratiei Obama in operatiunile antiteroriste din Yemen

O buna parte a presei americane a devenit din ce in ce mai circumspecta si mai critica in ceea ce priveste succesul operatiunilor antiteroriste din Yemen. Multe publicatii de peste ocean au publicat materiale.

MAE: Trei ingineri romani, evacuati din Yemen de o fregata chinezeasca

Ministerul de Externe a precizat, vineri, ca trei ingineri romani au fost evacuati, pe 30 martie, din Yemen de catre o fregata chinezeasca, iar demersurile de repatrieze s-au finalizat cu succes .

Un avion special a decolat din Cairo pentru evacuarea cetatenilor rusi din Yemen

Un avion special a fost trimis pentru evacuarea cetatenilor rusi din Yemen si aducerea lor de urgenta in Egipt, de unde vor pleca spre patria mama. Cursa speciala a decolat deja din Cairo si se indreapta spre.

ONU: Discutii intre tarile din Golf si Rusia privind un embargo asupra armelor din Yemen

Tarile din Golf au discutat miercuri cu Rusia pentru un proiect de rezolutie care prevede impunerea de sanctiuni economice si un embargo asupra armelor din Yemen, unde coalitia bombardeaza rebelii siiti Houthi, scrie AFP.

Al Qaida in Peninsula Arabica a atacat o inchisoare din Yemen, eliberand peste 300 de detinuti

Inchisoarea centrala Mukalla din sud-estul Yemenului a fost tinta unui atac al gruparii Al Qaida in Peninsula Arabica AQPA) , care a eliberat peste 300 de detinuti, inclusiv un lider al sau, informeaza AFP,.

ştiri de la B1

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )