Libnet.ro
UNICEF

01:05

China detine cel mai mare mall fantoma din lume: Are un grad de neocupare de 99% (VIDEO)

B1 B1,
China detine cel mai mare mall fantoma din lume: Are un grad de neocupare de 99% (VIDEO)

New South China Mall este considerat a fi cel mai mare centru comercial din lume, care, la peste sapte ani de la inaugurare, are un grad de neocupare de 99%, potrivit CNNMoney. Mall-ul, care dispune de. continuă pe B1

China detine cel mai mare mall fantoma din lume: Are un grad de neocupare de 99% (VIDEO)

New South China Mall este considerat a fi cel mai mare centru comercial din lume, care, la peste sapte ani de la inaugurare, are un grad de neocupare de 99%, potrivit CNNMoney. Mall-ul, care dispune de.

Kenya: Zeci de pacienti au fugit de la cel mai mare spital psihiatric din tara si sunt cautati de politisti

Circa 40 de pacienti cu boli mintale au evadat din Spitalul Psihiatric Mathari din Nairobi, cel mai mare din tara, paznicii nereusind sa ii opreasca, relateaza BBC. Politia a pornit in cautarea acestora, o parte dintre ei stiindu-se ca sunt violenti.

Cel mai mare producator de medicamente din Franta, Sanofi, amendat cu 40 de milioane de euro

Batalie la cote maxime pe piata medicamentelor. Cel mai mare producator din Franta, Sanofi, a fost amendat cu peste 40 de milioane de euro pentru ca a denigrat genericele unui produs. Producatorul francez.

FOTO+VIDEO. Cel mai mare diamant pur incolo, vandut la un pret RECORD.

Un diamant pur incolor taiat in forma de para si care are 101,73 de carate, cel mai mare din categoria sa, a fost vandut miercuri seara cu pretul record de 26,7 milioane de dolari la o licitatie organizat la Geneva de casa Christies, potrivit Mediafax. Cumparatorul acestei nestemate, considerata a fi cel mai mare diamant pur incolor care a fost scos vreodata la licitatie, este bijutierul american Harry Winston, a carui companie a fost cumparata recent de grupul elvetian Swatch Group. Citeste .

Cel mai mare steag din LUME este oferit romanilor de Antena 3. Fii si tu o parte din acest record!

Tot mai multi romani se alatura, pe Facebook, initiativei Antenei 3 de a face cel mai mare steag din lume. Am primit foarte multe fotografii inedite pe pagina Drapelul Romaniei. Daca si dumneavoastra va.

Ultimele pregatiri pentru Cartea Recordurilor. Antena 3 ofera Romaniei cel mai mare steag din lume

La sfarsitul lunii mai, Romania va intra in Cartea Recordurilor. Dupa cum stiti, Antena 3, in parteneriat cu fabricadesteaguri. eu, a realizat cel mai mare steag din lume, iar acum se fac ultimele pregatiri.

Cel mai mare flash mob impotriva violentei la adresa copiilor, in scolile si gradintele din tara: Copiii crescuti fara etichete se fac Oameni Mari!

Zibo. ro si Salvati Copiii Romania organizeaza pe 31 mai 2013 un flash-mob fara precedent in liceele, scolile si gradinitele din Romania prin care ii invita pe profesori si pe parinti sa se alieze.

Regele romilor, Dan Stanescu, cel mai mare datornic al Costestiului

Dan Stanescu, supranumit Regele International al Rromilor din Costesti, a ajuns unul dintre cei mai mari datornici la stat. Acesta nu a platit impozite pe case si masini in valoare totala de aproape 60. 000 de.

Maine, la Romexpo, va avea loc targul de joburi si cariera eJobs EXPO

Maine incepe cel mai mare targ de joburi si cariera Ejobs EXPO in Pavilionul Central de la Romexpo. incepand cu ora 10. 00, candidatii sunt asteptati cu mii de oferte de angajare in IT, Resurse Umane, Marketing sau Project Management.

Nu s-a stiut acest lucru despre cel mai mare poet al Romaniei. Cum era de fapt Mihai Eminescu

Nu exista roman care sa nu fi auzit macar o data in viata de Mihai Eminescu, sau sa nu fi citit vreo poezie de-a sa. insa daca lasam la o parte geniul literar si vorbim despre omul Mihai Eminescu ies la.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )