Libnet.ro
UNICEF

17:45

Kenya: Zeci de pacienti au fugit de la cel mai mare spital psihiatric din tara si sunt cautati de politisti

Hotnews Hotnews,
Kenya: Zeci de pacienti au fugit de la cel mai mare spital psihiatric din tara si sunt cautati de politisti

Circa 40 de pacienti cu boli mintale au evadat din Spitalul Psihiatric Mathari din Nairobi, cel mai mare din tara, paznicii nereusind sa ii opreasca, relateaza BBC. Politia a pornit in cautarea acestora, o parte dintre ei stiindu-se ca sunt violenti. continuă pe Hotnews

Ultimele pregatiri pentru Cartea Recordurilor. Antena 3 ofera Romaniei cel mai mare steag din lume

La sfarsitul lunii mai, Romania va intra in Cartea Recordurilor. Dupa cum stiti, Antena 3, in parteneriat cu fabricadesteaguri. eu, a realizat cel mai mare steag din lume, iar acum se fac ultimele pregatiri.

Cel mai mare TRICOLOR din lume va flutura pentru prima oara pe aerodromul de la Clinceni

Cel mai mare drapel din lume va fi desfasurat pe aerodromul de la Clinceni pe 27 mai. Se va intinde pe o suprafata de 7 hectare si va cantari 5 tone. Este campania initiata de Antena 3 si Fabrica de.

Cel mai mare maraton de biciclete din tara, la a cincea editie: Prima Evadare are loc duminica

Prima Evadare, concursul dedicat amatorilor de ciclism, va avea loc duminica, 12 mai. Participantii vor parcurge un traseu de 55 de km, intre Bucuresti si Snagov, prin paduri si drumuri de tara. Maratonul strange biciclisti din toata tara, iar anul trecut s-a bucurat de un real succes.

Cel mai mare mit despre casatorie

Casatoria reprezinta numeroase aspecte, in moduri dintre cele mai diferite si interesante, de cele mai multe ori. Poate fi amuzanta, salbatica, sexy, frustranta, plictisitoare, incitanta, productiva si, brusc, se poate transforma in alte 15 lucruri.

Treasure Hunt de Ardeal. Cel mai mare concurs de cautat comori din tara va avea loc de Zilele Clujului. Marele premiu: 1.000 de euro

Primaria Cluj-Napoca si Asociatia AEGEE pastreaza traditia organizarii celui mai mare concurs de Treasure Hunt din tara in cadrul Zilelor Clujului, intre 24 si 31 mai. Premiul cel mare la cea de a treia editie a concursului va fi de 1. 000 de euro si il ofera firma Farmec.

Cel mai grandios steag romanesc, la un pas de Guinness Book. Ponta vorbeste despre o redescoperire a identitatii nationale

Dupa marele steag al Uniunii Europene, pe care Antena 3 si Primaria Capitalei l-au daruit romanilor si europenilor, acum se fac ultimele pregatiri pentru urmatoarea surpriza. Este vorba de cel mai mare steag.

Constructia celui mai mare parc eolian din Romania va fi demarata anul acesta, in Masivul Sureanu

O companie romano-germana vrea sa construiasca un parc eolian pe o suprafata de 30 de hectare pe Muntele Dobraia, din Masivul Sureanu, la circa 2. 000 de metri altitudine. Parcul eolian va fi cel mai mare parc.

Stefan Banica a lansat cel mai nou single si un super-videoclip, alaturi de Pacha Man: Alerg printre stele

Stefan Banica, unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania, isi surprinde din nou publicul cu cel mai nou videoclip al sau, Alerg printre stele, o colaborare inedita cu Pacha Man. Filmarile au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Iulian Moga. Fata de videoclipurile cu care Stefan Banica si-a obisnuit publicul, .

Dan Sova: Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava

Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava, afirma ministrul delegat Dan Sova, potrivit caruia suma necesara in acest an pentru intretinerea de vara a drumurilor se ridica la 4.

Sova: Drumul dintre Botosani si Suceava, cel mai prost sector de drum din Romania

Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava, sustine ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, potrivit Mediafax. Invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de ProTV, Sova a mai precizat ca suma necesara in acest an pentru intretinerea de vara a drumurilor se ridica la 4 miliarde euro, iar bugetul CNADNR pentru acest tip de lucrari este de doar 180 milioane euro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )