Libnet.ro
UNICEF

23:45

China: O femeie a murit si alte 12 persoane au fost ranite in urma unui atac intr-un mall din Beijing

Adevărul Adevărul,
China: O femeie a murit si alte 12 persoane au fost ranite in urma unui atac intr-un mall din Beijing

O femeie a murit si alte 12 persoane au fost ranite, duminica, dupa ce un barbat a atacat cu un cutit persoanele care se aflau intr-un mall din Beijing, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Beijing, atac sangeros la mall. O femeie a murit si alte 12 persoane au fost ranite

O femeie a fost ucisa si alte 12 persoane au fost ranite, duminica, dupa ce un barbat inarmat cu un .

Atac socant cu cutitul intr-un mall: O femeie a fost ucisa si alte 12 persoane au fost ranite

O femeie a fost ucisa si alte 12 persoane au fost ranite duminica la Beijing intr-un atac cu cutit comis de un barbat intr-un mall dintr-un district comercial aglomerat al capitalei chineze, a anuntat politia,.

Ilfov: Patru persoane au fost ranite intr-un accident rutier in care a fost implicat si un microbuz

Patru persoane au fost ranite joi, intr-un accident rutier produs in comuna Ganeasa, judetul Ilfov, si in care au fost implicate doua autoturisme si un microbuz, relateaza News. ro. Una dintre victime a fost preluata de un elicopter SMURD.

Atac la un centru comercial din Beijing

O femeie a murit si alte 12 persoane au fost ranite dupa ce un barbat a atacat cu un cutit persoanele care se aflau intr-un mall din Beijing, informeaza Reuters, citat de news. ro.

VIDEO Un autobuz s-a rasturnat in Hong Kong: cel putin 19 persoane si-au pierdut viata, alte zeci au fost ranite

Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata, iar alte zeci au fost ranite intr-un accident rutier produs sambata dimineata pe o sosea din Hong Kong, unde un autobuz supraetajat s-a rasturnat, a anuntat politia, potrivit AFP.

ATAC LA MALL: Un mort si 12 raniti din cauza unui DEZAXAT inarmat cu un CUTIT! (FOTO)

O femeie a murit si alte 12 persoane au fost ranite, duminica, dupa ce un barbat a atacat cu un cutit persoanele care se aflau intr-un mall din Beijing, relateaza Mediafax. Politia din Beijing a informat.

Elicopter cu turisti, prabusit in Marele Canion: Cel putin trei persoane au murit

Cel putin trei persoane au murit si alte patru au fost ranite grav, duminica, dupa prabusirea unui elicopter turistic in Marele Canion din Statele Unite ale Americii, relateaza site-ul agentiei The Associated.

Aproximativ 2000 de cazuri de viroze respiratorii in Dolj. Peste 30.000 de persoane au fost imunizate cu vaccin antigripal

Numarul infectiilor respiratorii in Dolj a crescut in ultima saptamana, iar potrivit Directiei de Sanatate Publica Dolj, aproximativ 2000 de cazuri de viroze respiratorii au fost inregistrate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )