Libnet.ro
UNICEF

15:30

China a inregistrat o scadere cu 6,8% a PIB, din cauza pandemiei de coronavirus, pentru prima oara din 1976

Hotnews Hotnews,
 China a inregistrat o scadere cu 6,8% a PIB, din cauza pandemiei de coronavirus, pentru prima oara din 1976

Economia Chinei s-a contract in trimestrul intai pentru prima data in istoria sa, cu o scadere de 6,8% pe un an, provocata in cea mai mare parte de pandemia de COVID-19 care practic a blocat activitatea tarii, potrivit datelor statistice oficiale publicate vineri, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Bilantul deceselor la nivel global a depasit pragul de 150.000 Dupa un val de critici la nivel mondial, Wuhan a revizuit bilantul deceselor si a anuntat cu 50% mai multi morti

Numarul total de imbolnaviri a ajuns vineri la peste 2,2 milioane, la nivel mondial, in timp ce peste 150. 000 de oameni au murit, potrivit datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins. in conditiile in care pandemia este departe de a intra pe o curba descendenta, milioane de oameni din Europa Centrala si de Est se pregatesc sa petreaca Pastele Ortodox in carantina, autoritatile luand masuri pentru a se asigura ca acestia respecta restrictiile. Donald Trump continua sa vorbeasca despre redeschiderea a 29 de state, insa majoritatea americanilor par sa fie in dezacord cu presedintele. China se confrunta cu o scadere fara precedent a PIB-ului. 55: Pandemia cu noul coronavirus a facut peste 150. 000 de morti la nivel global21. 00: Coronavirus Franta: Numarul deceselor a ajuns la 18. 681, dupa ce vineri alte 761 persoane au 20. 40:Cat de indreptatiti sunt americanii sa acuze ca noul coronavirus a plecat dintr-un laborator din China19. 35: Coronavirus Italia: 575 de decese in 24 de ore 19. 05: Statul New York a inregistrat alte 630 de decese in ultimele 24 de ore 17. 58: Coronavirus in Europa: Ce state europene incep sa relaxeze restrictiile impuse din cauza Covid-19.

FMI, previziuni economice: Scadere de 7,5% a PIB-ului in zona euro Trei scenarii avansate Posibil sa experimentam cea mai grea recesiune de la Marea Depresiune

Fondul Monetar International prognozeaza o scadere record a PIB-ului de 7,5% pentru zona euro in acest an, din cauza epidemiei de coronavirus, revizuind marti prognozele de crestere, potrivit AFP. Este foarte probabil ca anul acesta economia mondiala sa experimenteze cea mai grea recesiune de la Marea Depresiune din anii 1930 si sa o depaseasca pe cea a crizei financiare globale,spune FMI.

DIN CAUZA PANDEMIEI Portofoliul de investitii al fondurilor Pilon II primeste o lovitura de aproape 3 miliarde lei

Fondurile de pensii private obligatorii Pilon II, cel mai mare investitor institutional de la bursa locala, au inregistrat o scadere de aproape 3 miliarde lei a activelor nete in luna martie din cauza caderii burselor, arata datele publicate recent de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF).

IEA se asteapta la o scadere record a cererii de petrol in 2020, din cauza coronavirusului

Cererea globala de petrol ar urma sa inregistreze in 2020 o scadere record cu 9,3 milioane de barili pe zi, din cauza paralizarii economiei mondiale, ca urmare a pandemiei de Covid-19, a anuntat miercuri Agentia Internationala a Energiei IEA), in raportul sau pe luna aprilie.

Cine este romanul de 34 de ani, mort din cauza virusului la Londra. Avea opt copii

Un roman de 34 de ani care muncea in constructii in Anglia a murit intr-un spital din Londra rapus de coronavirus. Culmea, medicii care l-au ingrijit au crezut ca a invins in lupta cu virusul ucigas si se pregateau sa-l externeze. Cine este romanul de 34 de ani, mort din cauza virusului la Londra. Avea .

Bilantul mortilor din cauza COVID-19 a ajuns la 411. O femeie de 46 de ani, cea mai tanara victima

Alti 11 romani au murit din cauza coronavirusului, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Cea mai tanara victima este o femeie de 46 de ani, din Galati. Bilantul total al victimelor ajunge la 411.

Alti 11 romani au murit din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge la 411

Alte 11 noi decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate vineri, astfel ca bilantul a ajuns la 411. Trei dintre pacienti erau internati la Spitalul Judetean Suceava. Coronavirus in Romania. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 8. 067 Pacienti vindecati - 1. 508INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet Situatia din 17 aprilie.

372 de decese in Romania din cauza coronavirus

Inca zece persoane au murit din cauza noului coronavirus. Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 372.

Tataru: 6.000 de teste pe zi, capacitatea de testare pentru COVID-19. Se fac intre 4.500 si 4.700 de teste, din cauza lipsei de personal

Capacitatea de testare pentru coronavirus in Romania este de 6. 000 de teste pe zi in 57 de puncte de testare operationalizate sau in curs de operationalizare, insa se fac zilnic intre 4. 500 si 4. 700 de teste din cauza lipsei de personal, sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Decizie drastica la Wizz Air: ce masuri a luat din cauza crizei cauzate de noul tip de virus

Wizz Air s-a vazut obligata sa anuleze multe curse din cauza pandemiei de coronavirus. Asta pentru ca zborurile spre si dinspre anumite tari considerate zone rosii nu au mai avut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )