Libnet.ro
UNICEF

22:45

China lucreaza puternic la imaginea capitalista - Cele mai mari sume cheltuite pe transferurile din fotbal din aceasta iarna: Liga a doua chineza, peste Bundesliga

Hotnews Hotnews,
 China lucreaza puternic la imaginea capitalista - Cele mai mari sume cheltuite pe transferurile din fotbal din aceasta iarna: Liga a doua chineza, peste Bundesliga

Constantin Budescu a lasat liderul din Liga 1 pentru o formatie oarecare din liga a doua din China n. r. Dalian Yifang). La prima vedere, inca un exemplu de fotbalist cu potential care lasa capitolul performanta in umbra banilor. Daca privim insa mai atent, vom observa ca in a doua liga din China au fost investiti mai multi bani in aceasta iarna decat in. Bundesliga! In total, conform transfermarkt. de, chinezii au aruncat aproximativ 200 de milioane de euro pe transferuri, devansand fara probleme liderul din ultimii ani, Premier League. continuă pe Hotnews

SUV-urile sunt pentru prima oara segmentul cu cele mai mari vanzari pe piata auto europeana

Anul trecut europenii au cumparat un numar record de 3,2 milioane de SUV-uri, acest segment devenind pentru prima oara numarul unu in piata, inaintea subcompactelor si compactelor, arata datele JATO din 30 de tari. SUV-urile mici au crescut cu 38%, iar cele medii, cu 42%. Marcile cu cele mai bune vanzari pe segmentul SUV au fost Nissan, Renault si Volkswagen. Combustibilul este mai ieftin, iar SUV-urile mici au preturi tot mai acceptabile, astfel ca europenii sunt atrasi puternic de segment.

Cele mai mari deceptii din istoria premiilor Oscar FOTO

Oscar 2016. Castigatorii premiilor Oscar nu au fost mereu cei doriti de public sau speculati de analisti. Unele dintre cee mai surprinzatoare decizii ale Academiei americane de film au ecouri pana in prezent si arata predilectia institutiei de a da peste cap orice pariuri.

Presa britanica: Atractie turistica la Chisinau, descoperita intr-un tur infiorator prin cele mai mari cimitire ale Europei

Un tur infiorator prin cele mai mari mari cimitire din Europa a scos la iveala existenta cimitirului Sfantul Lazar sau Doina, care se afla in Chisinau, Republica Moldova - o atractie turistica deosebita cu randuri de cruci de fier, coroane de flori colorate si tablouri pictate pe pietre funerare, se arata intr-un reportaj realizat de publicatia britanica Daily Mail.

Vanzarile Samsung scad pe una dintre cele mai importante piete

Cei de la Samsung o duc din ce in ce mai rau pe piata din China, unde acum nici nu se mai afla in top celor mai mari 5 producatori de smartphone-uri. in ultimii ani, din cauza companiilor chinezesti din ce in ce mai competitive, Samsung a avut probleme mari pe cea mai mare piata [].

PROIECT Mamele care adopta copii mai mari de doi ani primesc o indemnizatie de 1.700 de lei

Mamele care adopta copii mai mari de doi ani ar putea beneficia de o indemnizatie de aproximativ 1. 700 de lei si de concediu de acomodare de un an, potrivit modificarilor aduse legii adoptiei, adoptate, marti, de Comisia pentru munca si protectie sociala a Camerei Deputatilor.

Hans Klemm: Lipsa infrastructurii moderne, obstacol pentru investitii mai mari ale SUA in Romania / Acordam tot mai multa atentie evolutiilor din zona Marii Negre

Ambasadorul Statelor Unite in Romania, Hans Klemm, a declarat, luni, ca lipsa unei infrastructuri moderne - sosele, cai ferate, dar si in sectorul energetic - reprezinta un obstacol in atragerea de investitii americane mai mari in Romania, precizand ca pentru unele dintre companiile americane aceasta este o problema foarte importanta, potrivit Agerpres.

Lipsa infrastructurii moderne, obstacol pentru investitii mai mari ale SUA in Romania

Ambasadorul Statelor Unite in Romania, Hans Klemm, a declarat astazi ca lipsa unei infrastructuri moderne - sosele, cai ferate, dar si in sectorul energetic - reprezinta un obstacol in atragerea de investitii americane mai mari in Romania, precizand ca pentru unele dintre companiile americane aceasta este o problema foarte importanta.

Unul dintre cei mai mari masterchefi ai lumii, Benoit Violier, a fost gasit mort / Politia afirma ca ar putea fi vorba de o sinucidere

Unul dintre cei mai mari masterchefi ai lumii, franco-elvetianul Benoit Violier, care conducea celebrul restaurant l'Hotel de Ville de Crissier din Elvetia, a murit la varsta de 44 de ani, primele indicii aratand ca ar fi vorba de o sinucidere, scrie AFP.

Complexul Energetic Oltenia estimeaza pierderi mai mari in 2015

Complexul Energetic Oltenia estimeaza pentru anul trecut pierderi mai mari cu 68 milioane lei fata de ultimele estimari, acestea fiind creante pe care nu le mai poate recupera de la doua companii, respectiv RAAN Drobeta Turnu Severin, in faliment, si SC Termo Craiova, aflata la un pas de faliment, potrivit Mediafax.

Cele mai bune destinatii romantice pentru o escapada de Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor sau Valentine039;s Day si, de ce nu, intreaga luna februarie sunt un argument bun sa luati o pauza si sa calatoriti impreuna. Asa ca am pregatit pentru voi o lista cu cele mai bune destinatii romantice, pe langa clasicele Paris,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,297 seconds )