Libnet.ro
UNICEF

13:00

China: Noi directive pentru promovarea valorilor socialiste fundamentale, mai ales in educatie si media

Hotnews Hotnews,
 China: Noi directive pentru promovarea valorilor socialiste fundamentale, mai ales in educatie si media

Partidul Comunist Chinez a facut publice luni o serie de directive vizand sustinerea valorilor fundamentale ale socialismului si atragerea energiilor pozitive necesare pentru a pune in practica visul chinez de innoire nationala, informeaza agentia de presa chineza Xinhua, citata de Agerpres. Intre acestea figureaza si imperativul ca media sa promoveze neclintit o calauzire corecta a opiniei publice. continuă pe Hotnews

Organizarea Turneului WTA in Romania - foarte importanta pentru promovarea tarii

Ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca turneul de tenis WTA, care va fi organizat incepand cu 2014 in Romania, va fi foarte important pentru promovarea tarii noastre avand in vedere valoarea lui.

Ministrul Sportului: Turneul de tenis WTA, important pentru promovarea Romaniei.

Ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca turneul de tenis WTA, care va fi organizat incepand cu 2014 in Romania, va fi foarte important pentru promovarea tarii noastre, relateaza Mediafax. Acum doua saptamani s-a promulgat hotararea de guvern referitoare la turneul WTA de la Budapesta, care pentru 2014 se va muta in Romania. Este o reusita, trebuie sa multumim Federatiei Romane de Tenis si domnului George Cosac pentru .

FMI cere noi taxe pentru inlocuirea accizei la combustibil

FMI cere masuri noi care sa inclouiasca acciza la combustibil, relateazaB1 TV. Masurile vor fi discutate in luna ianuarie cu Guvernul. Stire in curs de actualizare .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )