Libnet.ro
UNICEF

22:45

China ar putea deveni cea mai importanta piata pentru automobilele electrice

Adevărul Adevărul,
China ar putea deveni cea mai importanta piata pentru automobilele electrice

Conform oficialilor BMW Group, China s-ar putea impune ca principala piata pentru automobilele electrice inaintea anului 2020, avand in vedere legislatia favorabila si investitiile masive realizare atat de guvernul chinez, cat si de companiile private. continuă pe Adevărul

Utile: Dieta pentru reducerea colesterolului. Fii sanatos si slabeste cu cap; Condimente care-l fac sa te doreasca nespus de mult; Cea mai buna incaltaminte pentru fiecare tip de picioare; Va dor dintii? Mestecati usturoi!

Remedii naturale pentru piscaturile de tantari. Nici nu lasi bine geamul deschis ca deja tantatii isi fac aparitia in casa ta, ca sa nu mai vorbim de atacul lor. Patru alimente care te fac mai destept. Stiai ca exista anumite alimente care ajuta la cresterea capacitatii intelectuale, la dezvoltarea memoriei si care reduc.

General Motors: Google ar putea deveni o amenintare foarte serioasa pentru industria auto

Directorul pentru dezvoltare de produs al General Motors GM), Mark Reuss, a declarat, joi, ca Google ar putea deveni o amenintare foarte competitiva si serioasa pentru industria auto, daca va continua sa.

Cea mai buna incaltaminte pentru fiecare tip de picioare

Picioarele tale sunt mult mai importante decat aspectul si modelul pantofilor, indeosebi atunci cand ai anumite probleme. Daca ai o curbura a talpii mai mica sau mai mare, daca ai tendonul lui Ahile mai rigid sau daca ai o tendinta catre dezvoltarea monturilor, e cazul sa faci niste alegeri. Vei avea de castigat un plus de confort, dar si sanatate pentru picioarele tale.

Apple face cea mai mare achizitie din istoria sa: Cumpara producatorul de casti si streaming audio Beats pentru 3 miliarde de dolari

Apple a anuntat miercuri ca a decis sa cumpere cu 3 miliarde de dolari Beats Electronics, o companie care produce unele dintre cele mai populare casti din lume si detine un serviciu de streaming audio, aceasta fiind cea mai mare tranzactie din istoria Apple, informeaza The Telegraph. Achizitia Beats, companie fondata de producatorul de muzica Jimmy Iovine si de rapperul Dr. Dre in 2008, marcheaza o schimbare in strategia Apple, care in urma cu un deceniu, sub conducerea lui Steve Jobs, a revolutionat industria muzicala prin lansarea iTunes si iPod a caror popularitate a scazut insa intre timp. Apple a introdus anul trecut iTunes Radio, un serviciu de streaming audio sustinut prin reclame, iar prin Beats va putea concura mai bine cu Spotify si Pandora, servicii care domina piata.

GM: Google ar putea deveni o amenintare pentru industria auto

Google ar putea deveni o amenintare foarte competitiva si serioasa pentru industria auto, daca va continua sa dezvolte agresiv masinile autonome, a declarat directorul pentru dezvoltare de produs al General Motors GM), Mark Reuss.

GM: Google ar putea deveni o amenintare pentru industria auto

Google ar putea deveni o amenintare foarte competitiva si serioasa pentru industria auto, daca va continua sa dezvolte agresiv masinile autonome, a declarat directorul pentru dezvoltare de produs al General Motors GM), Mark Reuss .

Apple a facut cea mai mare achizitie din istorie pentru a ramane relevanta. Tot ce ar trebui sa stii despre Beats by Apple

Cea mai mare tranzactie din istoria Apple a fost consemnata saptamana aceasta. Plateste trei miliarde de dolari pentru o companie care vinde produse audio la preturi mari. Ceea ce vom vedea in 2014 va fi era unei noi companii Apple, anunta un vicepresedinte. Fondatorul spune ca e din nou cool.

Conduce cea mai puternica tara din Europa, iar pentru asta a primit un titlu la care ravnesc toate femeile. Merkel, cea mai puternica femeie din lume

Cancelarul german, Angela Merkel, a primit titlul de cea mai puternica femeie din lume pentru al patrulea an consecutiv, conform topului facut de revista Forbes. Este a noua oara cand ocupa prima pozitie in.

Suferinta si marketing intr-o ceasca cu cea mai scumpa cafea din lume

Intr-o cusca de doi metri lungime si un metru latime, o pisica ciudata se framanta speriata de colo-colo, privind cu groaza la zecile de oameni care trec pe alee, se opresc in dreptul ei, fac niste poze, vorbesc ceva, apoi pleaca mai departe. Suntem pe plantatia Tebasari Agrotourism din insula Bali, iar animalul inspaimantat din spatele gratiilor este responsabil pentru cea mai scumpa cafea din lume. Probabil, am fi avut putine sanse sa auzim de cafeaua Luwak daca, in 2007, nu ar fi aparut filmul The Bucket List, cu Jack Nicholson si Morgan Freeman.

Romanul Florin Mergea a reusit cea mai buna performanta din cariera, calificandu-se in turul 3 la Roland Garros

Perechea Florin Mergea / Martin Draganja s-a calificat, vineri, in optimile probei de dublu de la Roland Garros, aceasta fiind cea mai buna performanta la un Grand Slam pentru sportivul roman clasat pe locul 51.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )