Libnet.ro
UNICEF

20:15

China: Zeci de raniti si cel putin sase morti intr-un cutremur cu magnitudinea de 6,4

Adevărul Adevărul,
China: Zeci de raniti si cel putin sase morti intr-un cutremur cu magnitudinea de 6,4

Un cutremur cu magnitudinea de 6,4 a avut loc vineri in regiunea Xinjiang, in vestul Chinei, informeaza BBC. in urma cutremurului, cel putin sase persoane au decedat, existand peste 50 de raniti. continuă pe Adevărul

Egipt. Atac al Statului Islamic soldat cu cel putin 38 morti si 54 de raniti in randul soldatilor egipteni din Sinai

Cel putin 38 soldati egipteni au fost ucisi si 54 raniti , miercuri, intr-o serie de atacuri simultane, care au luat ca tinta cinci pozitii ale armatei in nordul peninsulei Sinai. Statul Islamic din Provincia Sinai, grupare afiliata Statului Islamic SI), a revendicat atentatele.

Cutremur puternic in China. Cel putin patru oameni au murit, iar alti 48 au fost raniti

Un seism cu magnitudinea 6,4 grade a avut loc vineri in regiunea Xinjiang din vestul Chinei, a anuntat Institutul American de Geofizica USGS), cutremur soldat cu cel putin patru morti si 48 de raniti,.

Cel putin 30 de morti dupa prabusirea unui avion militar indonezian

Un avion de transport militar indonezian s-a prabusit intr-o zona rezidentiala din orasul Sumatra, Indonezia, si asupra unui hotel, omorand cel putin 30 de persoane, informeaza Reuters.

China: Cel putin trei oameni au murit dupa un seism cu magnitudinea de 6,4 care a avut loc in vestul tarii

Un cutremur cu magnitudinea 6,4 a avut loc vineri in regiunea Xinjiang din vestul Chinei, in apropiere de desertul Taklamakan, vasta intindere nepopulata. Cel putin trei persoane au murit in urma seismului .

Bombardament in Yemen. Cel putin 20 de civili au fost ucisi

Cel putin 20 de civili au fost ucisi si 41 au fost raniti miercuri in zorii zilei, in bombardamente ale rebelilor siiti asupra unui cartier rezidential din Aden, in sudul Yemenului, potrivit unor surse medicale.

Cel putin 113 persoane au murit dupa prabusirea unui avion militar intr-un cartier rezidential. FOTO si VIDEO de la SCENA TRAGEDIEI

30 - Cel putin 113 persoane au murit, dupa ce un avion militar de transport s-a prabusit peste un hotel din Indonezia, informeaza agentiile de presa din intreaga lume, citand un inalt oficial mi.

Avion militar prabusit intr-o zona rezidentiala. TRAGEDIA in care au murit cel putin 30 de oameni, in IMAGINI pe Twitter

Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata dupa ce un avion militar indonezian s-a prabusit marti intr-o zona rezidentiala din orasul Medan, in nordul insulei Sumatra, si a fost cuprins de flacari, a.

Un pod feroviar s-a rupt, iar trenul care circula pe el s-a prabusit in rau. Cel putin 7 oameni au murit

Trei vagoane ale unui tren de pasageri, care avea la bord peste 300 de pasageri, s-au prabusit de pe un pod si au cazut intr-un rau din provincia Gujranwala, Pakistan. Cel putin sapte persoane au murit, dar.

Accident aviatic GRAV in Indonezia: Cel putin 116 persoane au murit, in urma PRABUSIRII unui avion militar

Cel putin 116 persoane au murit, marti, in Indonezia, dupa ce un avion militar s-a prabusit intr-o zona locuita din Medan.

Convoi militar al NATO, vizat de un atac cu BOMBA: Cel putin 17 persoane au fost ranite

Cel putin 17 persoane au fost ranite intr-un atac cu bomba asupra unui convoi militar NATO, in Afganistan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )