Libnet.ro
UNICEF

08:15

Chindia invinge Dinamo in Stefan cel Mare

Online Sport Online Sport,
Chindia invinge Dinamo in Stefan cel Mare

Echipa Chindia Targoviste a obtinut victoria, sambata seara, pe terenul lui Dinamo, scor 1-0, in primul meci al etapei a 17-a in CASA Liga 1. continuă pe Online Sport

Gane acuza terenul greu din Stefan cel Mare si-l ataca pe Cortacero

Dinamo a fost invinsa de Chindia, cu 1-0, la capatul unui meci disputat pe un teren aproape complet inghetat, la -4 grade Celsius.

Dezbatere Historia LIVE:Stefan cel Mare, batalia de la Vaslui si Europa

In ianuarie 1475, Stefan cel Mare reusea sa invinga in mlastinile de la Podul inalt, langa Vaslui, oastea otomana trimisa impotriva sa de sultanul Mahomed al II-lea, Cuceritorul Constantinopolului. Victoria lui Stefan da sperante crestinatatii ca va putea intoarce sortii in confruntarea cu Imperiul Otoman si domnitorul moldovean este recunoscut ca un conducator capabil sa transforme aceste sperante in realitate.

Oana Lis, veste uriasa in casnicia cu Viorel. 2021 este anul cel mare

Oana si Viorel Lis o sa devina parinti. Blondina a facut un anunt in urma cu putin timp. Se pare ca cel mai mare vis al Oanei Lis este pe cale sa se indeplineasca. Oana Lis, veste uriasa in casnicia cu Viorel Aceasta a spus ca va deveni mama, dupa ce i s-a aprobat certificatul .

Dinamo are un nou manager sportiv

Dinamo Bucuresti anunta prin intermediul site-ului oficial ca Marius Adrian Nicolae este, de astazi, noul manager sportiv al clubului din Stefan cel Mare.

in timp ce jucatorii pleaca pe rand de la Dinamo, Pablo Cortacero a lansat o noua serie de promisiuni

Banii sunt deocamdata la Dinamo doar in promisiuni, asta in timp ce Jerry Gane ramane cu tot mai putini fotbalisti pe care sa-i treaca pe foaia de joc. in timp ce situatia este tot mai dificila la gruparea din Stefan cel Mare, Pablo Cortacero vine cu o noua serie de angajamente si planuri marete pentru formatia din Liga 1.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )