Libnet.ro
UNICEF

17:30

Chinezii de la CEFC vor sa cumpere CME, proprietarul Pro TV, pentru 500 milioane de euro (surse)

Hotnews Hotnews,
 Chinezii de la CEFC vor sa cumpere CME, proprietarul Pro TV, pentru 500 milioane de euro (surse)

Grupul chinez din domeniul energiei CEFC, care in luna decembrie 2016 a semnat un acord pentru preluarea pachetului majoritar la KMG International, s-a aliat cu grupul financiar ceh Penta Investments pentru a prelua Central European Media Enterprises, proprietarul Pro TV, de la gigantul media american Time Warner, au declarat miercuri mai multe surse din apropierea acestui dosar, pentru agentia Reuters, preluata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Grupul chinez CEFC vrea sa cumpere CME, proprietarul Pro TV

Grupul chinez din domeniul energiei CEFC s-a asociat cu grupul financiar Penta Investments pentru a cumpara Central European Media Enterprices CME), proprietarul Pro TV, de la Time Warner, potrivit unor surse citate de Reuters.

Chinezii de la CEFC, care detin fostul Rompetrol, s-au aliat cu grupul Penta pentru a cumpara CME, proprietarul Pro TV

Grupul chinez de energie si investitii CEFC, care anul trecut a semnat preluarea pachetului majoritar al grupului KMG International, fostul Grup Rompetrol, s-a aliat cu grupul financiar ceho-slovac Penta Investments, pentru a cumpara Central European Media Enterprises CME), proprietarul Pro TV, de la Time Warner, au declarat pentru Reuters trei surse apropiate tranzactiei.

Pro TV ar putea ajunge in proprietatea chinezilor

Chinezii de la CEFC vor sa cumpere CME, proprietarul Pro TV, pentru 500 milioane de euro. Grupul chinez din domeniul energiei CEFC, care in luna decembrie 2016 a semnat un acord pentru preluarea pachetului majoritar la KMG International, s-a aliat cu grupul financiar ceh Penta Investments pentru a prelua Central European Media Enterprises, proprietarul Pro TV, de la gigantul media american Time Warner, au declarat surse din apropierea acestui dosar.

Proprietarul PRO TV, cumparat de chinezii de la CEFC, care detin si fostul Rompetrol

Proprietarul PRO TV va fi cumparat de o alianta chinezo-ceha. Pachetul majoritar al Central European Media Enterprises va fi preluat de Conglomeratul chinez China Energy Company CEFC) si Penta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )