Libnet.ro
UNICEF

17:45

Chipciu si Stanciu au marcat pentru Anderlecht in grupele Ligii Europa

Adevărul Adevărul,
Chipciu si Stanciu au marcat pentru Anderlecht in grupele Ligii Europa

Fotbalistii echipei Anderlecht Bruxelles, Alexandru Chipciu si Nicolae Stanciu, au marcat cate un gol in meciul pierdut, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-3, in fata formatiei Saint Etienne, in ultima etapa a Grupei C a Ligii Europa. continuă pe Adevărul

Alex Chipciu si Nicusor Stanciu au marcat pentru Anderlecht in Europa League, in partida cu St. Etienne

Alex Chipciu si Nicusor Stanciu au marcat primele doua goluri pentru Anderlecht, in Europa League, in meciul cu St. Etienne. MeciulAnderlecht - St. Etienne s-a incheiat cu scorul.

Chipciu si Stanciu marcheaza pentru Anderlecht in Europa League

Pentru a intari si mai mult amaraciunea Stelei dupa eliminarea din Europa League, Alexandru Chipciu si Nicolae Stanciu, piesele grele cedate de Steaua in vara la Anderlecht, au marcat in prima repriza a meciului cu Saint-Etienne.

S-au terminat grupele Ligii Campionilor. 16 echipe merg in optimi, alte opt au prins primavara Ligii Europa. Tabloul complet al competitiei

Ultima etapa din grupele Ligii Campionilor nu a adus surprize mari, dar a clarificat situatia echipelor care merg in optimile de finala.

Nou record de goluri marcate in grupele Ligii Campionilor

Echipa germana Borussia Dortmund a stabilit, miercuri seara, un nou record de goluri marcate in grupele Ligii Campionilor dupa 2-2 in deplasare cu Real Madrid.

Astra - AS Roma 0-0: Giurgiuvenii s-au calificat in saisprezecimile Ligii Europa

Astra Giurgiu s-a calificat joi seara in 16-imile de finala ale Ligii Europa, dupa ce a incheiat cu scorul de 0-0 meciul disputat pe Arena Nationala cu AS Roma, in ultima etapa a grupei E a.

Marius Sumudica scrie istorie! Astra Giurgiu e in primavara Ligii Europa, dupa ce a remizat cu AS Roma, iar Austria Viena a pierdut la Plzen

Astra Giurgiu s-a calificat in 16-imile de finala ale Ligii Europa, dupa ce a remizat, joi, pe Arena Nationala, scor 0-0, cu AS Roma, in ultima etapa a Grupei E a competitiei. in celalalt meci din grupa Austria Viena a fost invinsa de Viktoria Plzen, scor 3-2.

Recviem pe El Madrigal. Elevii lui Reghecampf au ratat calificarea in primavara europeana a Ligii Europa

Steaua Bucuresti a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 2-1 1-0), de echipa Villarreal, in ultima etapa a Grupei L a Ligii Europa, ratand calificarea in saisprezecimile competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )