Libnet.ro
UNICEF

12:45

Chiulangiii de la votul in cazul lui Sova, pedepsiti. Blaga: Saptamana viitoare discutam ce sanctiuni dam

B1 B1,
Chiulangiii de la votul in cazul lui Sova, pedepsiti. Blaga: Saptamana viitoare discutam ce sanctiuni dam

Vasile Blaga a declarat joi ca saptamana viitoare la Biroul Politic National se va discuta despre posibilele sanctiuni impotriva senatorilor liberali care au absentat la votul in cazul cererii DNA care il. continuă pe B1

Chiulangii de la votul in cazul lui Sova, pedepsiti. Blaga: Saptamana viitoare discutam ce sanctiuni dam

Vasile Blaga a declarat joi ca saptamana viitoare la Biroul Politic National se va discuta despre posibilele sanctiuni impotriva senatorilor liberali care au absentat la votul in cazul cererii DNA care il.

Monica Macovei: Votul in cazul Dan Sova a fost blat. Data viitoare s-ar putea sa fie unul din PNL si va fi serviciu contra serviciu

In cadrul emisiunii X-Press, de pe B1 TV, europarlamentarul Monica Macovei a declarat ca votul in cazul lui Dan Sova a fost un blat. Votul in cazul Dan Sova a fost blat. in primul rand au lispit cei.

Monica Macovei: Votul in cazul Dan Sova a fost blat. Data viitoare s-ar putea sa fie unul din PNL si va fi serviciu contra serviciu (VIDEO)

In cadrul emisiunii X-Press, de pe B1 TV, europarlamentarul Monica Macovei a declarat ca votul in cazul lui Dan Sova a fost un blat. Votul in cazul Dan Sova a fost blat. in primul rand au lispit cei.

Monica Macovei: Votul in cazul Dan Sova a fost blat

Europarlamentarul Monica Macovei, a declarat, joi, in cadrul emisiunii X-Press, de pe B1 TV, ca votul din Senat, in cazul lui Dan Sova, a fost un blat.

Presedintele Comisiei juridice a Senatului, despre votul in cazul Dan Sova: Vom contesta la Curtea Constitutionala (VIDEO)

Presedintele Comisiei juridice a Senatului, Catalin Boboc, a afirmat marti seara, referitor la votul in cazul lui Dan Sova, ca PNL va contesta hotararea la Curtea Constitutionala. Nu stiu. Noi avem 61 de.

Cazul Dan Sova, discutat marti de membrii Comisiei juridice

Senatorii juristi vor lua in discutie marti cazul Dan Sova, dupa ce cu o saptamana in urma nu au reusit sa ajunga la nicio concluzie, potrivit B1 TV. Membrii Comisiei juridice trebuie sa ia o decizie cu.

Klaus Iohannis, dupa votul Senatului in cazul Dan Sova: E din ce in ce mai greu de lucrat cu acest Parlament si aceasta majoritate

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat regretul ca Senatul a votat impotriva cererii justitiei de retinere a lui Dan Sova si a apreciat ca, prin acest vot, Parlamentul persevereaza in a obstructiona procesele din justitie, apeland la tertipuri procedurale.

Mario Oprea (PNL): Vom contesta la Curtea Constitutionala procedura in cazul Dan Sova

Senatorul PNL Mario Oprea a anuntat, marti, ca liberalii vor contesta la Curtea Constitutionala procedura prin care s-a votat la Senat cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a social-democratului Dan Sova, potrivit Mediafax.

Serban Nicolae, despre cazul Dan Sova: Nu putem modifica regulile jocului in timpul jocului. Am modificat legea, dam un nou vot

Senatorul PSD Serban Nicolae a sustinut, in timpul dezbaterii cazului Sova in plenul Senatului, ca se impune exprimarea unui nou vot intrucat a fost modificat articolul 173 din Regulamentul Camerei Superioare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )