Libnet.ro
UNICEF

21:45

Serban Nicolae, despre cazul Dan Sova: Nu putem modifica regulile jocului in timpul jocului. Am modificat legea, dam un nou vot

B1 B1,
Serban Nicolae, despre cazul Dan Sova: Nu putem modifica regulile jocului in timpul jocului. Am modificat legea, dam un nou vot

Senatorul PSD Serban Nicolae a sustinut, in timpul dezbaterii cazului Sova in plenul Senatului, ca se impune exprimarea unui nou vot intrucat a fost modificat articolul 173 din Regulamentul Camerei Superioare. continuă pe B1

Cazul Dan Sova, discutat marti de membrii Comisiei juridice

Senatorii juristi vor lua in discutie marti cazul Dan Sova, dupa ce cu o saptamana in urma nu au reusit sa ajunga la nicio concluzie, potrivit B1 TV. Membrii Comisiei juridice trebuie sa ia o decizie cu.

Presedintele Comisiei juridice a Senatului, despre votul in cazul Dan Sova: Vom contesta la Curtea Constitutionala (VIDEO)

Presedintele Comisiei juridice a Senatului, Catalin Boboc, a afirmat marti seara, referitor la votul in cazul lui Dan Sova, ca PNL va contesta hotararea la Curtea Constitutionala. Nu stiu. Noi avem 61 de.

Mario Oprea (PNL): Vom contesta la Curtea Constitutionala procedura in cazul Dan Sova

Senatorul PNL Mario Oprea a anuntat, marti, ca liberalii vor contesta la Curtea Constitutionala procedura prin care s-a votat la Senat cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a social-democratului Dan Sova, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis, dupa votul Senatului in cazul Dan Sova: E din ce in ce mai greu de lucrat cu acest Parlament si aceasta majoritate

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat regretul ca Senatul a votat impotriva cererii justitiei de retinere a lui Dan Sova si a apreciat ca, prin acest vot, Parlamentul persevereaza in a obstructiona procesele din justitie, apeland la tertipuri procedurale.

Ion Cristoiu: Pentru rezolvarea unor probleme din PSD, Dan Sova trebuie convins sa demisioneze. Chiar si soldatii care nu sunt credinciosi se sacrifica. Daca nu se sacrifica ei, ii sacrifica altii!

Cazul Dan Sova se transforma intr-o telenovela care se lungeste tot mai mult, devenind tot mai neproductiva pentru PSD. De fiecare data cand ridicarea imunitatii sale devine aproape sigura, mai apare o.

Iohannis, reactie dura dupa votul din Senat in cazul lui Dan Sova: Parlamentul persevereaza in a obstructiona procesele din justitie

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe pagina sa de facebook, referindu-se la votul in cazul lui Dan Sova, ca Parlamentul continua sa impiedice justitia sa actioneze. Seful statului a subliniat ca este din ce.

Cererea de arestare in cazul lui Dan Sova a ajuns in plenul Senatul unde va fi supusa votului

Cererea de arestare in cazul lui Dan Sova a ajuns in plenul Senatul unde va fi supusa votului. Potrivit deciziei Biroului Permanent al Senatului marti va fi doar procedura de vot. Decizia a fost luata cu 9 voturi pr.

Cererea de arestare in cazul lui Dan Sova a ajuns in plenul Senatul unde va fi supusa votului (VIDEO)

Cererea de arestare in cazul lui Dan Sova a ajuns in plenul Senatul unde va fi supusa votului. Potrivit deciziei Biroului Permanent al Senatului marti va fi doar procedura de vot. Decizia a fost luata cu 9 voturi pr.

Lelia Munteanu: Se aude tropaitul mascatilor plecati pe urmele Fat-Frumosului socialist Dan Sova, a carui casa de avocatura a lucrat pentru complexele Rovinari si Turceni intr-o zi cat altele in zece

Cererea de arestare in cazul lui Dan Sova a ajuns, marti, in plenul Senatul unde va fi supusa votului. in acest context, jurnalista Lelia Munteanu este de parere ca intre Dan si DNA se va ridica o padure n.

Dan Sova: imi doresc, asa cum am cerut si instantei supreme, sa trimita dosarul in instanta ca sa ne lamurim

Senatorul Dan Sova a declarat, marti, ca nu vrea sa califice votul din Senat in cazul retinerii si arestarii sale, si ca isi doreste ca dosarul sa fie trimis in instanta pentru a se lamuri situatia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )