Libnet.ro
UNICEF

01:05

Christoph Daum, dupa remiza din Kazahstan: Jucatorii nostri au trecut prin iad. Trebuie sa ii felicitam

Hotnews Hotnews,
 Christoph Daum, dupa remiza din Kazahstan: Jucatorii nostri au trecut prin iad. Trebuie sa ii felicitam

Romania a remizat cu Kazahstan, scor 0-0, in al treilea meci al preliminariilor pentru CM 2018. Tricolorii nu au reusit sa se adapteze prea bine la conditiile de joc teren sintetic) din Kazahstan si evolutia lor a fost mult sub nivelul aratat in partida cu Armenia. Selectionerul Christoph Daum a fost multumit de prestatia echipei, precizand ca jucatorii au trecut prin iad in ultimele zile si toti suporterii trebuie sa fie mandri de ei. continuă pe Hotnews

Christoph Daum, dupa remiza cu Kazahstan: Nu sunt multumit de rezultat, sunt mandru de jucatorii mei

Selectionerul s-a declarat mandru de jucatorii sai dupa remiza cu Kazahstan. Nu sunt chiar multumit de acest rezultat. Cred ca toata lumea poate sa fie mandra de.

Reactiile tricolorilor dupa egalul din Kazahstan

Nicusor Stanciu si Cosmin Moti au oferit declaratii dupa remiza, scor 0-0, inregistrata marti seara intre Kazahstan si Romania in preliminariile Cupei Mondiale.

Reactia lui Christoph Daum dupa remiza de la Astana. Ce crede neamtul despre evolutia jucatorilor nostri in Kazahstan

Nationala Romaniei n-a reusit sa castige la Astana si a mai pierdut doua puncte foarte importante in lupta pentru obtinerea calificarii la CM 2018.

Christoph Daum, dupa victoria in fata Armeniei: Mergem sa luam trei puncte in Kazahstan

Noul antrenor al Nationalei Romaniei s-a declarat incantat de victoria in fata Armeniei, 5-0, dar pentru tricolori urmeaza o deplasare dificila, in fata Kazahstanului Echipa a.

Christoph Daum a decis sa mai promoveze un jucator tanar. Va fi titular diseara in meciul cu Kazahstan

Romania va intalni diseara nationala Kazahstanului in preliminariile CM 2018, iar selectionerul Christoph Daum pare decis sa schimbe linile primei reprezentative.

VIDEO Armenia - Romania 0-5/ Prima victorie a lui Christoph Daum la nationala Romaniei

Romania s-a impus fara emotii in fata Armeniei, la Erevan, scor 5-0, intr-un meci contand pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Malakyan le-a facut misiunea mai usoara tricolorilor, dupa ce in minutul 3 al partidei a comis hent pe linia portii si a fost eliminat. Este prima victorie a selectionerului Christoph Daum pe banca nationalei si prima victorie a Romaniei in Grupa E.

Ce facea Christoph Daum la imn

Selectionerul Romaniei, Christoph Daum, a ales un mod total neobisnuit de a se pozitiona la momentul intonarii imnurilor, inainte de meciul din Armenia, scrie gsp. ro. in imaginile primite de la.

Romania, jefuita in Kazahstan: jucatorii si stafful nationalei au ramas fara bani si obiecte personale la Astana

In orele dinaintea partidei din aceasta seara din preliminariile Mondialului din 2018, tricolorii au avut parte de un episod socant.

Situatia dramatica pentru un tricolor dupa meciul cu Kazahstan: Are cinci dinti sparti

Dragos Grigore s-a accidentat si a fost inlocuit de Cosmin Moti in prima repriza a meciului din Kazahstan. Dupa pauza, Enache l-a schimbat pe Chipciu, accidentat si el, scrie.

Romania n-a dezghetat tabela din Kazahstan pe un teren greu si cu un arbitraj ostil

Echipa Romaniei a ratat cele mai mari ocazii in meciul de la Astana, ultima si cea mai mare cu trei minute inaintea finalului, insa pana la urma meciul s-a incheiat la egalitate, scor 0-0. Tricolorii ajung la cinci puncte dupa trei meciuri in campania de calificare pentru Cupa Mondiala din Rusia 2018.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )