Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ciclist rus doborat de un spectator la Turul Spaniei. Am zburat peste gard si am cazut in sant - VIDEO

Antena3 Antena3,
Ciclist rus doborat de un spectator la Turul Spaniei. Am zburat peste gard si am cazut in sant - VIDEO

Ciclistul rus Maxim Belkov a fost doborat de un spectator, joi, in timpul etapei a 12-a a Turului Spaniei, potrivit news. ro. Am fost impins si doborat de pe bicicleta de unul dintre. continuă pe Antena3

VIDEO Ciclistul Maxim Belkov a fost doborat de un spectator in timpul etapei a 12-a a Turului Spaniei

Ciclistul rus Maxim Belkov Katusha-Alpecin) a fost doborat de un spectator, joi, in timpul etapei a 12-a a Turului Spaniei, el plangandu-se ulterior de incident pe retelele de socializare,potrivit news. ro. Am fost impins si doborat de pe bicicleta de unul dintre fani, care purta un tricou rosu. Am zburat peste gard si am cazut in sant. Este revoltator si lipsit de sportivitate, a scris Belkov pe Facebook.

Turul Spaniei: Tomasz Marczynski (Lotto Soudal) a castigat etapa a douasprezecea - Zi dificila pentru Chris Froome

Polonezul Tomasz Marczynski Lotto Soudal) a obtinut joi victoria in a douasprezecea etapa a Turului Ciclist al Spaniei, a doua pentru el in aceasta editie, dupa cea din etapa a sasea. Ciclistul celor de la Lotto Soudal a terminat traseul Motril - Antequera, cu o distanta de 160. 1 km, in 03h56'45. Podiumul etapei a fost completat de spaniolii Omar Fraile Team Dimension Data) si Jose Joaquin Rojas Movistar Team). Chris Froome Team Sky) a avut o zi dificila in incercarea sa de a cuceri La Vuelta, dupa ce a avut de parte de o problema la bicicleta, urmata de o cazatura in ultimii 15 km ai coborarii finale.

Turul Spaniei: Miguel Angel Lopez (Astana) a castigat etapa a unsprezecea - Chris Froome se distanteaza in clasamentul general

Columbianul Miguel Angel Lopez Astana Pro Team) a castigat miercuri etapa a unsprezecea a Turului Ciclist al Spaniei, desfasurata pe traseul Lorca - Observatorio Astronomico de Calar Alto, cu o distanta de 187. 5 km, dupa ce a terminat in 05h05'09. Chris Froome Team Sky), liderul clasamentului general, a terminat pe locul al doilea, iar Vincenzo Nibali Bahrain - Merida) a incheiat etapa pe locul al treilea.

Turul Spaniei: Matteo Trentin (Quick-Step Floors) a castigat etapa a zecea - Nico Roche se apropie de Chris Froome

Italianul Matteo Trentin Quick-Step Floors) a trecut cu usurinta de veteranul spaniol, Jose Joaquin Rojas Movistar), si a castigat etapa a zecea a Turului Ciclist al Spaniei, desfasurata pe traseul Caravaca de la Cruz - Alhama de Murcia, cu o distanta de 164. 4 km si finish in coborare. Compatriotul lui Rojas, Jaime Roson Garcia Caja Rural-Seguros RGA) a completat podiumul etapei. Irlandezul Nicolas Roche BMC Racing Team) s-a apropiat la 36 secunde de Chris Froome Team Sky), liderul clasamentului general.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )