Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cifre halucinante! Cate milioane de euro are Elena Udrea in conturi? Cum si-a securizat aceasta averea

Antena3 Antena3,
Cifre halucinante! Cate milioane de euro are Elena Udrea in conturi? Cum si-a securizat aceasta averea

Pentru Elena Udrea este doar o chestiune de timp pana cand va ajunge la inchisoare, ea fiind invinuita in trei dosare penale. De cand a devenit mama, fosta blonda de la Cotroceni si-a schimbat valorile, astfel ca acum s-a decis sa-si securizeze averea. Este corect cum a procedat? . continuă pe Antena3

Elena Udrea, decizie la limita legalitatii. Ce a facut cu averea de 15 milioane de euro

Elena Udrea se afla la numai un pas de a ajunge in spatele gratiilor, dupa ce a fost acuzata in toate cele trei dosare penale in care apare ca parte. Cu toate astea fostul ministru incearca sa-si puna la adapost, atat familia, cat si finantele. Elena Udrea, de Buzau la Bucuresti, pe drumul spre inchisoare .

Elena Udrea, despre acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat de Radu Budeanu cu DNA, in dosarul Hidrolectrica: Are copii mici si probabil de aici se trage slabiciunea lui

Elena Udrea a reactionat miercuri, la doua zile de la anuntul DNA ca a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei cu Radu Budeanu, urmarit penal din 2015 in dosarul Hidoelectrica, fiind acuzat ca a intermediat o mita de 5 milioane dolari primita de fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului. Ea sustine, din nou, ca acest dosar este construit doar impotriva ei si ca nu il condamna pe Radu Budeanu pentru ca a ales sa spuna ce vor procurorii in schimbul unei libertati aproape sigure, pentru ca stie ca are copii mici si probabil de aici se trage slabiciunea lui.

Elena Udrea comenteaza acordul incheiat de patronul de presa Radu Budeanu cu DNA: Are copii mici, probabil de aici i se trage slabiciunea

Elena Udrea a reactionat, miercuri, la acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat de omul de afaceri Radu Budeanu cu DNA, sustinand ca acesta are copii mici si probabil de aici se trage slabiciunea lui, insa considera ca era mai onorabil ca el sa-si obtina libertatea luptandu-se in instanta cu procurorii si spunand adevarul.

Elena Udrea da totul pe fata! Detalii picante despre dosarul baietilor destepti

Elena Udrea a postat un mesaj pe o retea sociala prin care doreste sa faca precizari despre subiectul atat de mediatizat in urma cu 2 zile, cand Radu Budeanu a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei cu DNA in dosarul baietilor destepti de la Hidroelectrica. in acest dosar, Budeanu este acuzat ca a predat, printr-un intermediar, Elenei Udrea suma de 3,8 milioane de dolari.

Elena Udrea, atac fara precedent. Acuze violente catre DNA

Elena Udrea a reactionat dupa ce Radu Budeanu a semnat acord de recunoastere cu procurorii DNA intr-un dosar in care ea este vizata. Fostul ministru al Turismului spune despre procurorii care se ocupa de caz ca fac acuzatii mincinoase si sustine ca intreg dosarul este varza. Elena Udrea, acuze fara precedent. Atac violent catre procurorii .

PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI Afacerile Agroland au crescut cu 18%, la 25,5 milioane euro

Profit net de 1,75 milioane euro, de peste 3,5 ori mare decat pe tot parcursul anului precedent * Rezultatele se datoreaza, partial, diversificarii gamei de produse, deschiderii mai multor magazine, dar si tendintei oamenilor de a se reintoarce la traditii si a temerii fata de o posibila criza alimentara, pe perioada de izolare, arata compania Agroland, companie ce detine cea mai mare retea de magazine agricole din tara noastra, a incheiat primul semestru din 2020 cu o cifra de afaceri de 25,5 milioane de euro, in crestere cu 18% fata de aceeasi perioada din 2019, se arata intr-un comunicat al societatii remis, astazi, Redactiei.

Unei primarii din Romania i se cer despagubiri de peste 2,5 milioane euro pentru neemiterea unei autorizatii

De peste opt luni, pe rolul Tribunalului Arges este un proces prin care o firma de constructii cere Primariei Pitesti plata unor despagubiri si penalitati de 12,7 milioane de lei pentru neemiterea unei autorizatii de construire.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )