Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cifre record: Luna mai 2020, cea mai calda din istoria masuratorilor. Ce s-a intamplat in Alaska si Antarctica

B1 B1,
Cifre record: Luna mai 2020, cea mai calda din istoria masuratorilor. Ce s-a intamplat in Alaska si Antarctica

Climatologii au consemnat un nou record de temperaturi ridicate: de data aceasta, cu privire la luna trecuta. Luna mai 2020 a fost cea mai calda inregistrata vreodata, spun expertii de la Uniunea. continuă pe B1

Record de candidati in luna mai: Care sunt cele mai cautate locuri de munca

Luna mai a adus o crestere a numarului de aplicari la job-uri cu peste 50% fata de luna aprilie si cu mai bine de 45%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Rata somajului a fost de 4,8% in luna aprilie 2020

Rata somajuluiin luna aprilie 2020 a crescut la nivelul celei de acum 2,5 ani a doua parte a anului 2017), respectiv cu 0,2 puncte procentuale fata de cea inregistrata in luna precedenta 4,8 fata de 4,6%), arata Institutul National de Statistica.

Chiar daca luna mai a fost racoroasa in R. Moldova, se asteapta o vara cu temperaturi ridicate

Luna mai a fost mai racoroasa decat in alti ani, temperaturile fiind comparabile cu cele inregistrate in 1992. Solicitat de IPN, Ghennadii Rosca, sef de directie la Centrul Prognoze Meteo, a declarat ca, in ultimii ani, ultima luna de primavara a fixat temperaturi peste valorile normale pentru aceasta perioada.

Ce dosare a finalizat DNA in luna mai: Precizarile procurorilor anticoruptie

Directia Nationala Anticorputie DNA) a prezentat, marti, o sinteza a cauzelor care au fost finalizate de procuorii anticoruptie in luna mai a acestui an. Este vorba despre cinci dosare care au fost mai putin me.

Efectul incalzirii globale: Am avut cea mai calda luna mai din istoria masuratorilor

Luna trecuta a fost cea mai calda luna mai inregistrata la nivel global de la inceperea masuratorilo.

Prognoza meteo pentru luna iunie 2020. Ploi si temperaturi scazute in primele zile de vara, dar in a treia saptamana va fi mai cald decat este normal in aceasta perioada

Odata cu 1 iunie, a venit oficial si vara in calendar. Teoretic, pentru ca afara vremea nu prea arata asta. Meteorologii anunta temperaturi scazute in cea mai mare parte a tarii in aceasta perioada. De.

ANALIZA SP GLOBAL: Preturile materiilor prime au avut, in mai, cea mai buna evolutie lunara din ultimii 11 ani

Sentimentul pozitiv al investitorilor a adus un avans de 16,4%, in luna mai, indicelui S and P GSCI, care masoara evolutia preturilor materiilor prime, aceasta fiind cea mai buna performanta lunara consemnata de index in ultimii 11 ani, potrivit unei analize S and P Global.

Prognoza meteo weekendul 6-7 iunie 2020. Vremea calda cuprinde toata tara

Dupa cateva zile reci si insotite de precipitatii, vara isi reintra in drepturi, fiind in continua incalzire. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va fi vremea in weekend-ul 6-.

EJOBS ROMANIA Peste 20.000 de aplicari pentru joburile din afara tarii au fost inregistrate in luna mai

Aproape 1,3 milioane de romani s-au intors in tara in ultimele doua luni, determinati, in cea mai mare parte, de pierderea locurilor de munca pe care le aveau in tari precum Spania, Italia, Marea Britanie sau Germania. Speriati de impactul pe care pandemia l-a avut asupra economiilor din tarile in care plecasera la munca, dar si de valul urias de infectari, acestia s-au intors acasa si au inceput, in prima faza, sa isi caute joburi noi in Romania.

Eclipsa de Luna iunie 2020. Zonele de pe glob de unde va fi vizibila

O eclipsa de Luna prin penumbra va avea loc pe data de 5 iunie 2020, a doua eclipsa de Luna din anul in curs. Fenomenul astronomic va fi vizibilin Asia, Africa, Orientul Mijlociu, Oceanul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )