Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eclipsa de Luna iunie 2020. Zonele de pe glob de unde va fi vizibila

B1 B1,
Eclipsa de Luna iunie 2020. Zonele de pe glob de unde va fi vizibila

O eclipsa de Luna prin penumbra va avea loc pe data de 5 iunie 2020, a doua eclipsa de Luna din anul in curs. Fenomenul astronomic va fi vizibilin Asia, Africa, Orientul Mijlociu, Oceanul. continuă pe B1

Prognoza meteo pentru luna iunie 2020. Ploi si temperaturi scazute in primele zile de vara, dar in a treia saptamana va fi mai cald decat este normal in aceasta perioada

Odata cu 1 iunie, a venit oficial si vara in calendar. Teoretic, pentru ca afara vremea nu prea arata asta. Meteorologii anunta temperaturi scazute in cea mai mare parte a tarii in aceasta perioada. De.

Horoscop tarot luna iunie. Gemenii sunt invaluiti in mister, Fecioarele sunt precaute

Horoscop tarot luna iunie. Luna IUNIE 2020 se anunta una bogata pentru toate zodiile. Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Eclipsa de luna prin penumbra, in aceasta seara Cand va fi vizibila in Romania

A doua eclipsa de Luna prin penumbra din acest an se va produce vineri seara si va fi vizibila si din Romania. Maximul acesteia va avea loc la ora 22 si 25 de minute, cand aproape jumatate din discul Lunii se va afla in penumbra Pamantului.

Horoscop. Zodiac chinezesc pentru luna iunie. Sobolanii au o luna epuizanta, Tigrii au multa initiativa

Horoscop. Zodiacul chinezesc pentru luna IUNIE 2020 din anul chinezesc guvernat de Sobolanul de metal, ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare.

Horoscop rune luna iunie. Gemenii fac pasi spre un nou inceput, Varsatorii au parte de noroc

Horoscop rune luna iunie. Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna IUNIE 2020. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

Horoscop iunie 2020. Oportunitati remarcabile peste hotare pentru Balante

Horoscop iunie 2020. Iata ce ne rezerva astrele pentru luna iunie 2020.

Horoscop iunie 2020. Sagetatorii au ocazia sa-si etaleze talentele

Horoscop iunie 2020. Iata ce ne rezerva astrele pentru luna iunie 2020.

Luna plina in Sagetator, 5 iunie 2020. Nori negri pentru doua zodii. Cine are noroc la bani

Luna plina in Sagetator vine pe 5 iunie cu vesti proaste pentru mai multe zodii, dar aduce si sperante pentru altele. Daca unele zodii isi vad planurile naruite, altele se pregatesc sa renasca parca din propria cenusa. Horoscop 5 iunie, influentat puternic de Luna plina in Sagetator Berbec Nativii nascuti sub semnul zodiacal al Berbecului .

MACRO NEWSLETTER 4 Iunie 2020

Increderea consumatorilor din SUA a crescut usor in luna mai 2020, conform datelor finale ale indicelui publicat de University of Michigan, pana la 72,3, de la 71,8 in luna precedenta. Indicele situatiei curente a crescut pana la 82,3 de la 74,3 in luna anterioara, iar indicele asteptarilor pentru urmatoarele 12 luni a scazut pana la 65,9 de la 70,1 in luna precedenta. Asteptarile inflationiste pentru urmatoarele 12 luni au crescut pana la 3,2%, de la 2,1% in aprilie 2020. Sursa: University of Michigan) .

PENTRU TOATA LUNA IUNIE Compa prelungeste perioada de reducere temporara a activitatii

Consiliul de Administratie al Compa Sibiu CMP) a hotarat, in data de 29 mai, prelungirea duratei de reducere temporara a activitatii societatii pentru intreaga luna iunie, pentru motive economice, tehnologice, structurale, sau similare, respectiv reducerea volumului de comenzi, se arata in raportul producatorului de piese auto remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )