Libnet.ro
UNICEF

21:16

Chiar daca luna mai a fost racoroasa in R. Moldova, se asteapta o vara cu temperaturi ridicate

Adevărul Adevărul,
Chiar daca luna mai a fost racoroasa in R. Moldova, se asteapta o vara cu temperaturi ridicate

Luna mai a fost mai racoroasa decat in alti ani, temperaturile fiind comparabile cu cele inregistrate in 1992. Solicitat de IPN, Ghennadii Rosca, sef de directie la Centrul Prognoze Meteo, a declarat ca, in ultimii ani, ultima luna de primavara a fixat temperaturi peste valorile normale pentru aceasta perioada. continuă pe Adevărul

Cifre record: Luna mai 2020, cea mai calda din istoria masuratorilor. Ce s-a intamplat in Alaska si Antarctica

Climatologii au consemnat un nou record de temperaturi ridicate: de data aceasta, cu privire la luna trecuta. Luna mai 2020 a fost cea mai calda inregistrata vreodata, spun expertii de la Uniunea.

Efectul incalzirii globale: Am avut cea mai calda luna mai din istoria masuratorilor

Luna trecuta a fost cea mai calda luna mai inregistrata la nivel global de la inceperea masuratorilo.

Ce dosare a finalizat DNA in luna mai: Precizarile procurorilor anticoruptie

Directia Nationala Anticorputie DNA) a prezentat, marti, o sinteza a cauzelor care au fost finalizate de procuorii anticoruptie in luna mai a acestui an. Este vorba despre cinci dosare care au fost mai putin me.

Record de candidati in luna mai: Care sunt cele mai cautate locuri de munca

Luna mai a adus o crestere a numarului de aplicari la job-uri cu peste 50% fata de luna aprilie si cu mai bine de 45%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Seceta ca anul acesta n-a mai fost de 40-50 de ani. Suprafata calamitata este de cel putin 1,1 milioane hectare. Cele mai afectate zone sunt Moldova si Dobrogea (VIDEO)

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale,Adrian Oros, este de parere ca sectorul agricol trece prin cea mai grava seceta din ultimii 40-50 de ani. in acest context, ministrulAdrian.

EJOBS ROMANIA Peste 20.000 de aplicari pentru joburile din afara tarii au fost inregistrate in luna mai

Aproape 1,3 milioane de romani s-au intors in tara in ultimele doua luni, determinati, in cea mai mare parte, de pierderea locurilor de munca pe care le aveau in tari precum Spania, Italia, Marea Britanie sau Germania. Speriati de impactul pe care pandemia l-a avut asupra economiilor din tarile in care plecasera la munca, dar si de valul urias de infectari, acestia s-au intors acasa si au inceput, in prima faza, sa isi caute joburi noi in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )