Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

Cifre surpriza in sondajele pentru alegerile parlamentare. Cu cine ar vota romanii

Antena3 Antena3,
Cifre surpriza in sondajele pentru alegerile parlamentare. Cu cine ar vota romanii

Mihai Gadea a prezentat, marti seara, in Sinteza Zilei, doua sondaje de opinie. Unul dintre acestea, realizat la cererea USR, partidul condus de Nicusor Dan, arata ca partidele se afla in. continuă pe Antena3

Circ in PNL Vrancea. Doua tabere din partid isi disputa locurile eligibile pentru alegerile parlamentare

Dupa ce duminica la pranz presedintele PNL Vrancea a anuntat candidatura pentru postul de deputat a profesorului Cornel Noana, directorul celui mai bun liceu din Focsani, seara Consiliul Judetean Executiv a intors foaia si a decis ca primele doua pozitii de la Camera Deputatilor sa fie ocupate de Nini Sapunaru si Ion Stefan.

Liberalii buzoieni au deja candidati pentru Alegerile Parlamentare

Teodor Atanasiu si liderul liberalilor buzoieni, Cristinel Romanescu, deschid listele cu numele candidatilor pentru scrutinul din decembrie. Obiectivul propus de PNL este obtinerea unui mandat de senator si trei de deputat. De partea cealalta, PSD-ul inca lucreaza la lista.

Surpriza din sondajul lui Nicusor Dan: PSD ar scoate un scor imens la alegerile parlamentare; PNL se prabuseste; USR creste spectaculos

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a prezentat duminica datele unui sondaj de opinie realizat de TNS la comanda USR. Rezultatele arata ca PSD ar obtine la alegerile parlamentare 45%, PNL- 25%, USB- 10% si ALDE- 7%. PMP si PRU nu ar trece pragul electoral.

Lista de candidati ai PSD Gorj pentru alegerile parlamentare: Victor Ponta - pe primul loc pentru Camera Deputatilor

PSD Gorj a finalizat listele cu cei care vor candida la alegerile parlamentare din decembrie, potrivit unor surse politice. Pe primul loc pentru Camera Deputatilor se afla fostul premier Victor Ponta, actual deputat de Gorj. Ponta este trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari. De asemenea, este plasat sub control judiciar in dosarul aducerii lui Tony Blair in Romania Pentru Senat, pe primul loc se afla Ion Calinoiu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, declarat incompatibil de ANI. Vezi cine se mai afla pe liste.

Fostul primar din Pitesti Tudor Pendiuc, trimis in judecata pentru coruptie, s-a inscris in ALDE si ar putea candida la alegerile parlamentare

Fostul primar al municipiului Pitesti Tudor Pendiuc s-a inscris in ALDE si ar putea candida la alegerile parlamentare din luna decembrie pe listele acestei formatiuni politice, in judetul Arges. Surse politice sustin ca Pendiuc ar urma sa deschida lista ALDE Arges pentru Senat.

Alina Gorghiu se teme ca prezenta la vot la alegerile parlamentare va fi catastrofala, sub 30 la suta

Alina Gorghiu, copresedintele unic al PNL, sustine ca prezenta la vot, la alegerile parlamentare, va fi de circa 28 - 30 la suta, ceea ce inseamna o prezenta catastrofala.

Surpriza pe lista cu candidaturile PNL de la Iasi. Surse: Andrei Postolache de la USR ar fi primul nume de pe lista de la Senat a liberalilor

Filiala ieseana a PNL a finalizat aproape complet listele de candidati pentru alegerile parlamentare din acest an, printre cei care vor sa se inscrie in cursa electorala figurand si persoane care.

Surpriza in PNL. Gheorghe Falca preia comanda campaniei electorale in locul lui Vasile Blaga

Gheorghe Falca a fost propus de liderul PNL Alina Gorghiu sa preia functia de coordonator al campaniei liberalilor pentru alegerile parlamentare, a anuntat sambata seara vicepresedintele formatiunii Raluca.

Adevarul Live. Candidat PACT pentru parlamentare: PNL mi-a cerut 25.000 de euro pentru a fi pe liste. A fost o superoferta

Marian Stas si Visinel Balan, candidatii sustinuti de PACT in circumscriptia Bucuresti pentru alegerile parlamentare, au vorbit, luni, la Adevarul Live, despre strangerea de semnaturi, obiectivele lor politice si perioada de pre-campanie.

Lia Olguta Vasilescu, despre strategia social-democratilor pentru alegerile parlamentare: PSD poate obtine singur un scor de 50%

Olguta Vasilescu, primarul Craiovei si vicepresedinte PSD, a vorbit despre strategia social-democratilor pentru alegerile parlamentare din acest an. Olguta Vasilescu este foarte increzatoare in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )