Libnet.ro
UNICEF

01:06

O cina cu The Donald, poza postata de Nigel Farage

România Liberă România Liberă,
O cina cu The Donald, poza postata de Nigel Farage

Fostul lider al partidului UKIP, Nigel Farage, a postat pe Twitter o fotografie in care apare luand cina cu The Donald, aceasta fiind ultima intalnire dintre presedintele american Donald Trump si politicianul britanic, critic al premierului conservator Theresa May, transmite Reuters via Agerpres. continuă pe România Liberă

Marea Britanie: Liderul campaniei anti-UE a postat o fotografie la cina cu The Donald

Unul dintre liderii campaniei anti-UE din Marea Britanie, Nigel Farage, a postat pe contul sau de Twitter o fotografie in care apare la cina cu The Donald, cea mai recenta intalnire.

Nigel Farage, la Coferinta conservatorilor americani: 2016 a fost doar inceputul

Nigel Farage, fostul lider al partidului populist UKIP din Marea Britanie, a fost aclamat vineri la conferinta anuala a conservatorilor americani, cand a afirmat ca victoria inregistrata de tabara pro-Brexit iesirea Marii Britanii din UE) si cea a lui Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA nu reprezinta decat premisele unei revolutii impotriva mondialistilor, relateaza agentia Belga, preluata de dhnet. be.

Nigel Farage a postat o fotografie in care ia cina alaturi de the Donald

Europarlamentarul Nigel Farage a postat o fotografie pe Twitter in care cineaza alaturi de the Donald, intr-o incercare de a cimenta relatiile cu presedintele american dupa ce s-a retras de la conducerea UKIP, relateaza Reuters.

Nigel Farage se teme sa iasa din casa pentru ca este prezentat negativ de presa din M. Britanie

Europarlamentarul Nigel Farage sustine ca ii este teama sa se plimbe pe strazi din cauza modului in care presa britanica il demonizeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )