Libnet.ro
UNICEF

23:00

Nigel Farage se teme sa iasa din casa pentru ca este prezentat negativ de presa din M. Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nigel Farage se teme sa iasa din casa pentru ca este prezentat negativ de presa din M. Britanie

Europarlamentarul Nigel Farage sustine ca ii este teama sa se plimbe pe strazi din cauza modului in care presa britanica il demonizeaza. continuă pe Ziarul Bursa

Nigel Farage, la Coferinta conservatorilor americani: 2016 a fost doar inceputul

Nigel Farage, fostul lider al partidului populist UKIP din Marea Britanie, a fost aclamat vineri la conferinta anuala a conservatorilor americani, cand a afirmat ca victoria inregistrata de tabara pro-Brexit iesirea Marii Britanii din UE) si cea a lui Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA nu reprezinta decat premisele unei revolutii impotriva mondialistilor, relateaza agentia Belga, preluata de dhnet. be.

DE NECREZUT! Cum a fost nevoit un barbat sa iasa afara din casa dupa ce a pierdut un pariu (FOTO)

Vestimentatia indrazneata a unui barbat a starnit rasul tuturor trecatorilor dintr-un mall din capitala. Barbatul a asteptat cateva minute la coada la fast-food, timp in care toata.

TATUAT, DAR iN COLANTI! Cum a fost nevoit un barbat sa iasa afara din casa dupa ce a pierdut un pariu (FOTO)

Vestimentatia indrazneata a unui barbat a starnit rasul tuturor trecatorilor dintr-un mall din capitala. Barbatul a asteptat cateva minute la coada la fast-food, timp in care toata.

Comisia Europeana critica Guvernul Grindeanu: Coruptia din Romania persista. Este un obstacol pentru mediul de afaceri

Comisia Europeana a publicat un raport in care critica Romania, pe motiv ca, in statul roman, coruptia persista, fiind un obstacol pentru mediul de afaceri, informeaza Digi24. Stire in curs de actualizare.

Mesajul superb al copiilor din Timisoara pentru Dragnea, Tariceanu si Grindeanu. Vor pricepe ei ceva? |OPINIE

Pentru asta majoritatea covarsitoare a alegatorilor PSD nu s-a lasat atrasa in strada la mineriadele lui Dragnea. Ba chiar unii dintre ei s-au alaturat protestului REZIST, impotriva lui Dragnea, dupa cum a spus chiar un vicepresedinte PSD, Mihai Chirica. Votantii PSD care au protestat si ei impotriva lui Dragnea au inteles corect situatia .

DNA a dispus trimiterea in judecata a unui ofiter de politie din Ilfov pentru trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a lui Budur Daniel, la data faptei ofiter de politie judiciara in cadrul I. Ilfov - Serviciul de Investigare a Fraudelor, si Holban Eugen, ambii cu privire la savarsirea infractiunii de trafic de influenta, precizeaza un comunicat de presa al institutiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1915 seconds )