Libnet.ro
UNICEF

01:05

A cincea zi consecutiva de proteste in Bucuresti pentru Rosia Montana

B1 B1,
A cincea zi consecutiva de proteste in Bucuresti pentru Rosia Montana

Protestul din Piata Universitatii din Bucuresti, fata de proiectul minier de la Rosia Montana, a adunat, joi seara, pentru a cincea zi la rand, aproximativ 200 de persoane. Protestatarii, flancati de cordoane. continuă pe B1

Basescu, Ponta si Antonescu, in sfarsit de acord cu ceva - referendum pentru Rosia Montana

Update 21:25 Proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, facut public Guvernul a facut public proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, dar si pe cel de Acord privind unele masuri necesare demararii proiectului.

Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi pentru Rosia Montana?

Traian Basescu incearca sa foloseasca subiectul Rosia Montana pentru a isi face imagine. Basescu a insinuat astazi ca premierul Victor Ponta ar fi luat bani de la Rosia Montana sa sustina proiectul.

Radu Tudor: Daca ar fi avut curaj politic, Basescu facea referendum pentru Rosia Montana in timpul guvernarii proprii

Jurnalistul Radu Tudor a comentat in cadrul emisiunii La ordinea zilei de la Antena 3 pe tema referendumului propus de presedintele Traian Basescu in privinta proiectului de la Rosia Montana. Daca Traian Bas.

Victor Ponta: Azi se initiaza comisia speciala pentru Rosia Montana/ Premierul respinge solutia lui Basescu privind cainii maidanezi

Victor Ponta a afirmat in sedinta de guvern ca miercuri se infiinteaza comisia speciala in parlament pentru proiectul Rosia Montana. De asemenea, el l-a criticat pe Traian Basescu in ceea ce priveste problema cainilor maidanezi, afirmand ca n-a facut nimic in perioada in care a fost primar. El i-a cerut lui Liviu Dragnea sa participe la dezbaterile proiectului de lege din parlament pentru a avea o solutie rapida si eficienta. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile premierului din timpul sedintei de guvern.

Basescu, Ponta si Antonescu, in sfarsit de acord cu ceva - referendum pentru Rosia Montana

Rosia Montana a ajuns sa reprezinte mai mult decat un sit arheologic sau locul unei exploatari miniere, devenind un simbol in jurul caruia membrii societatii, de la simpli cetateni la oameni politici, indiferent de culoarea politica, si-au unit fortele avand un scop comun: evitarea demararii exploatarii aurifere din Muntii Apuseni sau, dimpotriva, inceperea exploatarii.

Referendum cu utilitate simbolica pentru Rosia Montana.

Promovarea de catre Guvern a proiectului de lege prin care se aproba acordul exploatarii aurifere semnat cu compania Rosia Montana Gold Corporation RMGC) a nascut un razboi al declaratiilor intre premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu. Cei doi s-au acuzat reciproc ca ar fi primit bani de la RMGC pentru a sustine interesele acestei firme in Romania. Cuiul lui Pepelea este o declaratie facuta de premier in perioada in care acesta era in opozitie. Victor Ponta sustinea in aceasta .

Traian Basescu: Nu exclud sa convoc un referendum pentru Rosia Montana simultan cu europarlamentarele

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca este in continuare un sustinator al mineritului, ca promovarea prin lege a exploatarii de la Rosia Montana este o dovada de lasitate a Guvernului si ca el nu exclude optiunea de a convoca un.

Basescu: Nu exclud sa convoc referendum pentru Rosia Montana simultan cu europarlamentarele

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca promovarea prin lege a exploatarii de la Rosia Montana este o dovada de lasitate a Guvernului, informeaza Mediafax. Seful statului a spus,.

Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi pentru Rosia Montana?

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca, asa cum Victor Ponta il intreba pe el cati bani a luat pentru proiectul de la Rosia Montana, desi nu era semnat nimic, acum il intreaba si el: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi pentru.

A cincea zi consecutiva de proteste fata de exploatarea de la Rosia Montana

Aproximativ 300 de persoane protesteaza joi seara, in Piata Universitatii, pentru a cincea zi consecutiv, impotriva exploatarii de la Rosia Montana si a gazelor de sist, informeaza Agerpres. Potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )