Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cinci alternative la cel mai scump si performant smartphone romanesc

Adevărul Adevărul,
Cinci alternative la cel mai scump si performant smartphone romanesc

Allview a lansat de curand pe piata din Romania smartphone-ul X2 Soul Xtreme, noul varf de gama pe segmentul phablet-urilor, un terminal dotat cu cele mai noi tehnologii pe piata, de la sistem de securitate prin amprentare digitala si pana la ecran cu rezolutie 2K. continuă pe Adevărul

Cinci alternative pentru pentru cel mai scump si performant smartphone romanesc lansat pana acum pe piata

Allview a lansat de curand pe piata din Romania smartphone-ul X2 Soul Xtreme, noul varf de gama pe segmentul phablet-urilor, un terminal dotat cu cele mai noi tehnologii pe piata, de la sistem de securitate prin amprentare digitala si pana la ecran cu.

Cel mai scump test cu Apple Watch: modelul de 10.000 de dolari e distrus cu magneti [VIDEO]

Daca asteptati de mult timp ca cineva sa distruga un Apple Watch Edition doar de dragul vizionarilor pe YouTube, s-a gasit cineva sa va satisfaca curiozitatea. Gadgeturile sunt foarte populare pe YouTube. Foarte multi dintre voi folosesc serviciul de streaming pentru a afla detalii despre dispozitive pe care planuiesc sa le cumpere sau gadgeturi pe [] Cel mai scump test cu Apple Watch: modelul de 10. 000 de dolari e distrus cu magneti [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romania si-a gasit cel mai bun hairstylist din noua generatie

Romania si-a cautat cel mai bun hairstylist din noua generatie, in cadrul finalei prezentata de Iuliana Tudor, un proiect initiat de Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie.

George Popescu a castigat competitia Cel mai bun hairstylist din Romania! Coafura Fantezie ce a castigat Marele Premiu!

Cel mai bun hairstylist din Romania, reprezentantul noii generatii de specialisti, a fost desemnat aseara, in cadrul finalei prezentate de Iuliana Tudor, un proiect initiat de hairstylistul Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie este George Popescu. El a primit premiul de 3000 de euro, oferit de Top Line, si a fost aplaudat de peste 300 de invitati, printre care si multe vedete din showbiz.

George Popescu a castigat competitia Cel mai bun hairstylist din Romania! Coafura Fantezie ce a castigat Marele Premiu!

Cel mai bun hairstylist din Romania, reprezentantul noii generatii de specialisti, a fost desemnat aseara in cadrul finalei prezentata de Iuliana Tudor, un proiect initiat de hairstylistul Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie este George Popescu. El a primit premiul de 3000 de euro oferit de Top Line si a fost aplaudat de peste 300 de invitati, printre care si multe vedete din showbiz.

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, model pentru celebrul stilist Franck Perez, la finala Cel mai bun Hairstylist din Romania!

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu a urcat ieri seara pe scena, in cadul finalei concursului Cel mai bun hairstylist din Romania, in calitate de model al celebrului stilist international Franck Perez, invitat special la prestigiosul eveniment.

Brunete sexy care au facut furori la finala Cel mai bun hairstylist din Romania

Mirela Popa, Adelina Pestritu, Anca Lungu si Albertina Ionescu sunt doar cateva dintre brunetele sexy care au facut furori, seara trecuta, la finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania! .

Blondele superbe care au atras toate privirile la finala Cel mai bun hairstylist din Romania!

Valentina Pelinel, Giulia Nahmany, Dana Savuica si Corina sunt doar cateva dintre blondele superbe din showbiz care au atras toate privirile cu frumusetea lor, ieri seara, la finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania! .

VIDEO Unde lucreaza cel mai bine platit roman, cu leafa de 180.000 de euro pe luna. TOPUL celor mai mari salarii declarate la FISC

Stiti cat a castigat anul trecut cel mai bine platit roman? Un salariu minim pe economie, in fiecare ora. Lucreaza in domeniul imobiliar si a incasat, doar din salariu, 2,2 milioane de euro.

BIAS 2015: Ultimele antrenamente pentru cel mai mare miting aviatic din Romania

Au mai ramas doua zile pana la cel mai mare miting aviatic din Romania, Bucharest International Air Show, ce va fi transmis in direct de Antena 3. Pregatirile si antrenamentele sunt in plina desfasurare pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )