Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cinci centrale nucleare din Franta, survolate din nou de drone

Adevărul Adevărul,
Cinci centrale nucleare din Franta, survolate din nou de drone

Cinci centrale nucleare de pe teritoriul Frantei au fost survolate din nou de drone vineri seara, ceea ce ridica la 15 numarul acestor survoluri, numai in ultima luna, potrivit unei stiri publicate de AFP sambata. continuă pe Adevărul

Centrale nucleare din Franta, survolate de drone neidentificate

Doua centrale nucleare din Franta au fost survolate joi de drone neindentificate. Alte sapte incidente similare au avut loc in ultimele saptamani, informeaza Mediafax.

2 centrale nucleare din Franta au fost survolate de DRONE NEIDENTIFICATE

Avioane fara pilot neidentificate au survolat joi doua centrale nucleare din Franta, fara a constitui amenintari de securitate, dupa alte sapte incidente similare produse in ultimele saptamani, anunta.

Sapte centrale nucleare din Franta au fost survolate de avioane fara pilot in octombrie

Sapte centrale nucleare franceze, dintre care una dezafectata, au fost survolate de avioane fara pilot in cursul acestei luni, fara consecinte asupra sigurantei sau functionarii instalatiilor, a anuntat .

FRANTA: Sapte centrale nucleare, survolate de avioane fara pilot in octombrie

Prima prezenta a unui avion asemanator unei drone a fost detectata la 5 octombrie deasupra centralei dezafectate de la Creys-Malville, din estul tarii. Celelalte zboruri au fost inregistrate deasupra centralelor nucleare din nord, la Gravelines, in est, la Cattenom, Bugey, Chooz, in centru-est, la Nogent-sur-Seine si in sud-vest la centrala de la Blayais.

Sapte centrale nucleare franceze, survolate de avioane fara pilot

Sapte centrale nucleare franceze au fost survolate de avioane fara pilot in cursul acestei luni, fara consecinte asupra sigurantei sau functionarii instalatiilor. Grupul energetic EDF a depus o plangere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )