Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cinci femei ranite intr-un accident rutier. Soferul vinovat a intrat cu masina intr-o intersectie fara sa se asigure

Adevărul Adevărul,
Cinci femei ranite intr-un accident rutier. Soferul vinovat a intrat cu masina intr-o intersectie fara sa se asigure

Un barbat de 60 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a efectuat un viraj intr-o intersectie cu masina pe care o conducea, neacordand prioritate unui autovehicul care venea din sens opus. continuă pe Adevărul

Accident rutier mortal intre Alexandria si Furculesti, in dimineata de Craciun. Doi oameni au murit, al treilea e ranit. Cum arata masina

Un accident rutier mortal a avut loc in dimineata zilei de Craciun pe DN 52, intre Alexandria si Furculesti. Politistii spun ca soferul masinii ar fi pierdut controlul asupra directiei pe fondul altor preocupari in timpul mersului.

FOTO VIDEO Accident rutier cu patru victime in Alba, urmat de un incendiu la o conducta de gaze

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe DN67C, in localitatea Petresti din Alba. Un autoturism a rupt o conducta de gaz si a provocat un incendiu.

Patru oameni, raniti intr-un accident rutier in zona localitatii Scrioastea, Teleorman. intr-o masina se afla si un copil de 6 ani

Patru oameni au ajuns la spital miercuri, 26 decembrie, in urma unui accident rutier petrecut in zona localitatii Scrioastea, pe Drumul National 65A. intr-o masina se afla si un copil de 6 ani.

Grav accident rutier in Constanta: Trei persoane au murit dupa ce o masina a lovit frontal un microbuz

Tragedie in ajun de Craciun! Doi barbati si o femeie au murit in urma unui grav accident rutier ce a avut loc pe DN 2A intre Crucea si Galbiori. Potrivit politistilor, victimele erau intr-un autoturism.

VIDEO Cum au salvat mai multi oameni patru victime ale unui accident rutier in ziua de Craciun

Victimele accidentului rutier produs in ziua de Craciun in Alba, pe DN67C, au iesit din autoturism cu ajuotrul altor persoane. Masina a rupt o conducta de alimentare cu gaze naturale, dupa care s-a rasturnat. Urmarea a fost un incendiu provocat de scurgerea de gaze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )