Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cinci metode simple prin care scapi de stres. Specialistii explica starile care ne fac rau

Playtech Playtech,
Cinci metode simple prin care scapi de stres. Specialistii explica starile care ne fac rau

Stresul devine o problema din ce in ce mai importanta pentru majoritatea romanilor. Aproximativ 66% din barbati si femei considera ca presiunea de la munca este factorul principal. Exista insa si solutii. Volumul de stres semnificativ cu care ne confruntam cu totii are consecinte foarte grave pe termen lung. Oboseala si lipsa unui somn de [] . continuă pe Playtech

Experienta ingrozitoare prin care a trecut Radu Mazare in inchisoarea din Madagascar: Rahova i se pare un vis

Radu Mazare a fost vizitat, vineri, la penitenciarul Rahova de fratele sau, Mihai. La finalul vizitei, acesta a povestit ca fostul edil este multumit de conditiile din inchisoare si ca planuieste sa scrie la revista penitenciarului dupa ce termina perioada de carantina. E foarte multumit, eu pot sa zic chiar incantat de cum l-au primit [] .

Lege promulgata: Parlamentul a corectat eroarea legislativa prin care neregulile grave din telecom scapau pedepsite cu maxim 2.500 de lei

Presedintele Iohannis a promulgat vineri, 24 mai, legea care corecteaza o aberatie legislativa introdusa anul trecut, prin care operatorii telecom vinovati de nereguli grave puteau scapa cu o amenda de 2. 500 de lei, indiferent de marimea sanctiunii impuse de arbitrul telecom ANCOM). Vezi in articol ce exemple de amenzi aplicate in 2018 si 2017 de ANCOM ar fi devenit inutile daca nu s-ar fi corectat aceasta lege.

Cum putem prelungi viata anvelopelor prin cateva metode simple. Semnele clare ca pneurile trebuie inlocuite

Anvelopele se numara printre cele mai scumpe consumabile ale unei masini, un set acceptabil depasind in majoritatea cazurilor 1. 000 de lei. Cu putina atentie si cateva sfaturi de care trebuie sa tineti cont, veti putea prelungi viata pneurilor de la masina personala.

Mircea Bravo, nou viral prin care indeamna la vot. Repetentul clasei candideaza la europarlamentare: Vrei sa ma ajuti? Stai acasa! (VIDEO)

Vloggerul Mircea Bravo indeamna iar romanii sa iasa duminica la vot, printr-un nou clip deja devenit viral pe internet. Clipul prezinta povestea unui fost coleg de clasa din gimnaziu, Radu, care n-a prea fost.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )