Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci oameni au murit si 100 au fost raniti, dupa ce au fost loviti de trasnet in Muntii Tatra

Adevărul Adevărul,
Cinci oameni au murit si 100 au fost raniti, dupa ce au fost loviti de trasnet in Muntii Tatra

Cel putin cinci oameni, printre care si doi copii, au murit si peste 100 au fost raniti, in timpul unei furtuni puternice cu descarcari electrice in Muntii Tatra din Polonia si Slovacia, potrivit serviciilor locale de urgenta. continuă pe Adevărul

FOTO Accident rutier mortal pe DN 7: un barbat a decedat, iar trei oameni au fost raniti intr-o masina scapata din control

Un accident rutier mortal a avut loc pe Drumul National 7, in apropiere de Orastie. Un barbat a murit, iar alti trei au fost raniti.

Accident tragic in Maramures! Un barbat a murit si alte doua persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au lovit frontal

Un grav accident rutier a avut loc joi dupa-amiaza, in judetul Maramures. Un barbat a murit si alte doua persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal pe DN 1C, drumul care face.

Momente de panica pe mare, la Eforie Nord. Mai multe persoane au fost salvate dupa ce au ramas blocati in larg, in toiul noptii

Momente de panica pe mare. Sase oameni aflati pe un iaht au fost salvati dupa ce au ramas blocati in larg, in toiul noptii. Ambarcatiunea se deplasa din Eforie Nord spre portul Tomis. in apropiere de.

FOTO Barbat mort intr-un accident rutier in care au fost raniti si doi cetateni unguri. Cum s-a petrecut tragedia

Un barbat in varsta de 68 de ani a decedat dupa ce a fost implicat intr-un grav accident de circulatie. Incidentul a avut loc pe DN 1C, in dreptul localitatii Sabisa din judetul Maramures. in urma impactului, alte doua victime, doi unguri, au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare.

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost eliberat dupa 30 de zile de inchisoare

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost eliberat vineri, dupa executarea unei pedepse de 30 de zile de .

Scandal intre doua familii din Timisoara. Locuinta unui barbat a fost incendiata, dupa ce a primit un mesaj pe Facebook (VIDEO)

Un tanar de 25 de ani a fost retinut de oamenii legii din Timisoara, dupa ce ar fi amenintat unrival cu moartea peFacebook. Barbatul este banuit si ca ar fi incercat sa incendieze casa.

Trei agenti de paza au fost retinuti dupa ce au batut doi tineri in Centrul Vechi din Bucuresti

Trei agenti de paza au fost retinuti pentru ca au batut doi tineri in centrul Capitalei. Imaginile agresiunii au fost surprinse de o camera de supraveghere. Totul s-a intamplat in luna mai, cand, victimele.

Soferul unui troleibuz din Timisoara a fost concediat dupa o postare pe Facebook: Noua conducere fura mai mult

Un sofer de troleibuz angajat al Societatii de Transport Public Timisoara STPT) a fost concediat pentru o postare pe Facebook. Barbatul a scris pe grupul angajatilor STPT ca noua conducere fura mai mult.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )