Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cine este bancherul care finanteaza IMM-urile si companiile mari la Volksbank

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cine este bancherul care finanteaza IMM-urile si companiile mari la Volksbank

Bogdan Neacsu 35 de ani), vicepresedinte Volksbank, a vorbit in cadrul WALL-STREET 360 , despre experienta in banking si despre trecerea de la evaluarea riscurilor bancare la strategie de business. continuă pe Wall-Street Ro

Una calda si una rece pentru IMM-urile din Romania [VIDEO]

Un aspect pozitiv care caracterizeaza ecosistemul antreprenorial romanesc este interesul in crestere al fondurilor de investitii pentru piata locala, insa un semn negativ este numarul in scadere al firmelor nou-create, afirma Peter Barta, director.

Bancile si IMM-urile: bani sunt, ce pot face antreprenorii [VIDEO]

Principalele piedici in calea finantarii IMM-urilor de catre bani sunt accentul scazut pe care antreprenorii il pun pe plus-valoare si garantiile pe care le pot aduce aduce cand cer o finantare de la o institutie bancara, sustine Peter Barta, director.

Rivalul polonez pentru Allview: Cine este si ce vrea KrugerMatz intr-o piata deja plina

Stii de ce preferi iPhone, Coca-Cola sau masini nemtesti? Pentru ca sunt mai bune decat produsele rivale. Stii asta, insa, din materialele lor de marketing. Pe 7 octombrie, intr-o veche tipografie romaneasca, a debutat oficial marca KrugerMatz pe piata de telefoane, tablete si sisteme audio. Playtechpublica in exclusivitate un interviu cu fondatorul marcii. KrugerMatz exista din 2010 si este creatia lui Michal Leszek, care actualmente ocupa functia de director de marketing Lechpol. KrugerMatz este una dintre cele 10 marci pe care [].

Cine este senatorul PSD Gabriel Mutu, urmarit penal in dosarul in care procurorii DIICOT l-au retinut miercuri pe Dragos Nedelcu

Potrivit declaratiei de avere, senatorul PSD Gabriel Mutu, urmarit penal in dosarul in care procurorii DIICOT l-au retinut miercuri pe Dragos Nedelcu, detine, potrivit ultimei declaratii de avere, un apartament, un spatiu comercial, un autoturism Dacia, precum si actiuni sau parti sociale la mai multe societati comerciale.

Cine este Stefan W. Hell, cercetatorul de origine romana laureat al premiului Nobel pentru Chimie pe 2014

Cercetatorul Stefan W. Hell, unul dintre cei trei laureati ai premiului Nobel pentru chimie pe 2014, s-a nascut pe 23 decembrie 1962, in Romania, la Arad, si este membru de onoare al Academiei Romane din anul.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1928 seconds )