Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cine este barbatul gasit impuscat in masina, in Vrancea

Antena3 Antena3,
Cine este barbatul gasit impuscat in masina, in Vrancea

Au aparut ultimele informatii despre cazul care a socat Romania. Barbatul de 61 de ani care a murit impuscat in masina sa, vineri seara, in Vrancea, era proprietarul unor case de schimb. continuă pe Antena3

Om de afaceri gasit mpuscat n masina, n Vrancea. Parchetul a deschis dosar penal pentru omor

Un barbat de 61 de ani, asociat al unei case de schimb valutar, a fost gasit, vineri seara, pe marginea unui drum judetean, impuscat in propria masina. Parchetul de pe langa Tribunalul Vrancea a deschis un dosar penal pentru omor, autorul faptei nefiind identificat inca, relateaza Mediafax.

Cum ar fi fost executat barbatul gasit in masina sa, in Vrancea. Anuntul facut de procurori

Un barbat de 61 de ani a fost gasit decedat intr-un autoturism, vineri seara, pe raza comunei Slobozia Ciorasti. Barbatul prezenta doua plagi prin impuscare. Parchetul de pe langa Tribunalul Vrancea a.

Cine este barbatul care a accidentat doi oameni in Bucuresti

Soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si a intrat pe trotuar, intr-un refugiu STB din Bucuresti, ranind grav doua persoane. Potrivit primelor informatii, soferul autoturismului de lux ar.

Patronul unei case de schimb valutar, gasit impuscat in masina. Din primele informatii, ar fi vorba de o reglare de conturi

Evenimentul s-a intamplat vineri seara, pe drumul spre Slobozia Ciorasti. Oamenii legii au instituit filtre peste tot in judet .

Lady Gaga s-a despartit de logodnic. Cine este Christian Carino!

Lady Gaga si logodnicul ei, Christian Carino, s-au despartit la doar cateva luni dupa ce au luat decizia de a se casatori. Iata cine este barbatul care era sa o duca pe Gaga la altar! .

Barbat gasit impuscat mortal intr-o masina lovita, pe marginea unui drum judetean din Vrancea. O alta masina, abandonata in apropiere

Un barbat a fost gasit impuscat, vineri seara, intr un autoturism Mercedes, lovit in lateral, pe marginea unui drum judetean din Vrancea, medicii declarand decesul. Un alt autoturism a fost gasit abandonat in apropiere de locul in care a fost impuscat barbatul.

Un barbat, gasit impuscat in masina pe un drum din Vrancea

Un barbat a fost gasit mort intr-un autoturism, pe un drum judetean din Vrancea. Omular fi fost impuscat dupa o urmarire, potrivit unor surse judiciare. Sursele au precizat ca barbatul ar fi fost.

OSCAR 2019. Rami Malek. Cine este, dincolo de ecrane, rasfatatul Premiilor Oscar de anul acesta, actorul din Bohemian Rhapsody?

Duminica noaptea, la Dolby Theatre din Los Angeles, va avea loc cea mai asteptata gala a anului. Este vorba despre Premiile Oscar, evident. Iar daca vorbim de premii, nu putem.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )