Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este castigatorul marelui premiu la Loto 649, in valoare de 1,6 milioane euro. Joaca de peste 15 ani

B1 B1,
Cine este castigatorul marelui premiu la Loto 649, in valoare de 1,6 milioane euro. Joaca de peste 15 ani

Marele premiu la Loto 649, in valoare de 1. 6 milioane euro, a fost castigat duminica, 16 august. Norocosul a jucat combinatia la o agentie din Sectorul 2 al Capitalei. A fost castigat marele. continuă pe B1

Castigatorul marelui premiu la Loto 649 si-a ridicat cele 1,6 milioane de euro. Cine este norocosul bucurestean

Castigatorul marelui premiu la tragerea Loto 649 din 16 august este un barbat din Bucuresti, care si-a ridicat, luni, castigul in valoare de 1,6 milioane de euro. El spune ca joaca in mod constant, de peste 15 ani, iar numerele norocoase le-a folosit timp de o luna.

S-a aflat! Cine este castigatorul potului de la Loto 649. S-a trezit cu o suma uriasa in conturi!

Castigatorul la Loto 649 la tragerea din 16 august si-a ridicat luni premiul de 1,6 milioane euro. Conform Loteriei Romane, este vorba despre un barbat de 40 de ani din Capitala. Castigatorul marelui premiu s-a prezentat luni la sediul central al Loteriei Romane.

Cine e bucuresteanul care a castigat marele premiu la Loto 649. Muncitorul si-a ridicat cele 1,6 milioane de euro

Castigatorul marelui premiu la Loto 6 din 49 din 16 august 2020 si-a ridicat banii. Cele 1,6 milioane de euro au ajuns in contul unui bucurestean. Norocosul castigator al marelui premiu de 1,6 milioane de euro la Loto 649 a intrat in posesia banilor La tragerea Loto 649, care a avut loc pe 16 august .

Cine este cel mai rapid operator de internet. Lupta dintre Orange, Digi si Vodafone a fost stabilita

Ce operator de internet este castigatorul topului in ceea ce priveste viteza de descarcare si incarcare, in prima jumatate a anului 2020. Ce operator de internet castiga lupta in ceea ce priveste viteza de internet, Orange Mobile este castigator. Potrivit companiei franceze nPerf, unul dintre principalii lideri ai testarii de comunicatii, acesta a oferit si cea .

Oana Radu s-a maritat. Cine este alesul!

Oana Radu este in culmea fericirii! Artista a devenit in weekend sotia barbatului care a sustinut-o si a ajutat-o sa ajunga la silueta mult dorita. Afla despre cine este vorba! .

UPDATE Cine este cea mai tanara victima COVID din Romania: Avea 18 ani si suferea de comorbiditati

Cea mai tanara victima a COVID-19 din Romania, care a murit in ultimele 24 de ore, este o persoana in varsta de 18 ani, care avea si alte afectiuni, intre care o tumora cerebrala.

Cine este Steve Bannon, ideologul de extrema-dreapta din echipa lui Donald Trump

Steve Bannon, fostul consilier al campaniei pentru presedintele Donald Trump, a fost eliberat pe cautiune in dosarul in care este acuzat de deturnare de fonduri in campania de strangere de fonduri pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )